Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשעה טובה מכרתי את רכבי הישן ואני כרגע מחפש רכב חדש יותר.

אחד הרכבים שעלה על הפרק הוא מיצובשי לאנסר שנת 2007 וזאת מכיוון שעד כמה שאני יודע מיצובישי מייצרת רכבים אמינים וגם המחיר שלה ביחס לשנה ולרכב משפחתי הוא די אטרקטיבי אך מעבר לזאת אני לא יודע יותר מדי על האוטו ועל רמות הגימור השונות שלו.

אשמח לקבל חוות דעות שלכם לגבי הרכב עם עדיפות לכאלה שמגיעות מנסיון אישי ובנוסף אלטרנטיבות למשפחתיות במחירים 60000-65000

תודה.

פורסם

אנחנו קנינו כזאת בדיוק מליסינג. הרכב צורך יותר דלק מהממוצע (לא יותר מדי אבל עדיין), תא הנוסעים מרגיש פשוט ולא כ''כ איכותי כמו באירופאיות. סוחבת בסדר גמור יחסית ל1600 אוטומטית. שלנו עם 100K ק''מ על השעון ומאז שיש לנו אותה לא היו בעיות (טפו טפו טפו). בעקרון מאזדה 3 או טויוטה קורולה מאותו שנתון יעלו כ10K ש''ח יותר, חבל להוציא כזה סכום בשביל פער כל כך קטן בין המכוניות, והלאנסר גם מגיעה מאובזרת יחסית לגרסת ליסינג (ג'אנטים והגה "ספורט"). מה שכן דווקא הייתי ממליץ לרדת שנה או שתיים ולחפש גרסאות מאובזרות מידיים פרטיות של המאזדה או הטויוטה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • תוכן חדש...