Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אופטרה 2005 או אימפרז 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים,

בחיפושי אחרי אוטו חדש הציעו לי מהמוסך שלי שברולט אופטרה שהם מכירים והבעלים הוא לקוח שלהם משנת 2005 עם 115,000 ק"מ, יד שלישית (יד ראשונה ליסינג) ב- 35,000 ש"ח.

במקביל ראיתי סובארו אימפרזה ניו-אייג' 2001 עם 168,000 ב- 34,000 בערך ואני גם אמור לראות ניסן אלמירה 2001 1600.

השאלה היא האם עדיף לקנות רכב עם שנתון יותר מתקדם אבל שנחשב פחות טוב (אופטרה) או לרדת בשנתון (אבל לא הרבה במחיר) ולקנות סובארו או לאנטיס או אלמירה שנחשבים יותר טובים ויותר אמינים.

רק לציון שאני מחפש מכונית משפחתית לזוג + 2 שתהיה אמינה כמה שיותר, מרווחת ושתסע בדר ופחות חשוב לי ביצועים.

נוסעים בסביבות 20K ק"מ בשנה עם תקציב של 30K-35K.

מה דעת המומחים בכלל על האופטרה?

תודה רבה

נתנאל

פורסם
שלום לכל המומחים,

בחיפושי אחרי אוטו חדש הציעו לי מהמוסך שלי שברולט אופטרה שהם מכירים והבעלים הוא לקוח שלהם משנת 2005 עם 115,000 ק"מ, יד שלישית (יד ראשונה ליסינג) ב- 35,000 ש"ח.

במקביל ראיתי סובארו אימפרזה ניו-אייג' 2001 עם 168,000 ב- 34,000 בערך ואני גם אמור לראות ניסן אלמירה 2001 1600.

השאלה היא האם עדיף לקנות רכב עם שנתון יותר מתקדם אבל שנחשב פחות טוב (אופטרה) או לרדת בשנתון (אבל לא הרבה במחיר) ולקנות סובארו או לאנטיס או אלמירה שנחשבים יותר טובים ויותר אמינים.

רק לציון שאני מחפש מכונית משפחתית לזוג + 2 שתהיה אמינה כמה שיותר, מרווחת ושתסע בדר ופחות חשוב לי ביצועים.

נוסעים בסביבות 20K ק"מ בשנה עם תקציב של 30K-35K.

מה דעת המומחים בכלל על האופטרה?

תודה רבה

נתנאל

אין לאף אחד דעה בנושא?

אשמח לשמוע עצות חכמות.

פורסם
חפש בפורום "שברולט אופטרה" וגלה את דעתנו על הרכב הזה.

ראיתי את הדעות על האופטרה והבנתי שהיא לא משהו.

השאלה העם השנתון הגבוהה יחסית לא משחק תפקיד?

כרגע שלושת האופציות שיש לי הם:

ניסן אלמרה 1600 שנת 2001 עם 168000 ק"מ - 25K

טויוטה קורולה שנת 99 עם 168000ק"מ - 27K

שברולט אופטרה 2005 עם 115000 ק"מ - 35K

קצת יותר יקרה אבל בהנחה שזה נכנס לתקציב האם לא עדיף רכב עם שנתון גבוה יותר?

רק לציין נסעתי בנתיים רק על האלמרה והרגשתי מאד נוח והנסיעה הרגישה יציבה ויושבת טוב על הכביש.

תודה רבה

נתנאל

• תוכן חדש...