Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדגש הוא על זה שהם סיימו את החופשה שלהם :twisted:

ועכשיו תסלח לי כי אני מנסה לבנות סט-אפ מהפכני בו הטוויטרים מותקנים במכסה המנוע

יש לי שישה סאב וופרים 18 אינטש במקום המושב האחורי של פיאט 500 (אבל גרסאת אבארט')

מצבר ג'ל של מזחלת שלג

וכל זה יהיה מופעל בעזרת כבל רימוט שמחובר לשקע של המצת

יא ראבאק איזו תקופה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בהחלט מצטרף להמלצות של טוויטר לכיוון החלון

אישית אני מתחבר יותר עם ההמלצה של רוני Loud&Clear שאם זה היה תלוי בי הייתי מוותר על הטוויטרים

ועוד הערה קטנה בשבילך יא פולני שכמוך :lol:

אמנם החופש הגדול נגמר והחברה חוזרים לביה"ס וזה נשמע כאילו עשית את הבלתי יאומן ששרדת את זה

ולי יש להגיד לך או להמליץ לך להינות מכל רגע וזה כולל את החופש הגדול כי ככל שהם מתבגרים זה הולך ונהיה קשה יותר :lol:

אני בע"ה מגייס באמצע ספטמבר את השלישית ואני אומר לך שככל שהשנים חלפו הבנתי ששנות הילדות שלהם דרך הנערות דרך הבגרות דרך היותן לנשים (אצלי לפחות כי לא זכיתי לבנים) הדרך הלכה ונהיית קשה יותר

לא שאני מתלונן כי אני נהנה מכל רגע איתן אבל שוב מה שאני מנסה לומר זה שתשים חיוך על פניך קח את החופש באיזי ותהנה מכל רגע

כי אין מנוס זה יהיה קשה יותר (במיוחד עם חינוך פולני :-P) ובקביל מהנה יותר

דרור

פורסם

כל מילה בסלע.

היום נתתי נשיקה לקטנה שלי לפני היום הראשון לגן, וצרם לי שלא יכלתי ללכת איתה.

וזה אחרי כמעט חודש שהיא היתה בבית, ושלושה רבעים מזה איתי.

מתחדשת*

פורסם

אבל דרור... אין לי ילדים בכלל

:-D

ואם אני אכתוב שנתתי ל"קטן" שלי נשיקה - מצבי רע :-P

(דיברתי על ה"ילדים" בפורום - תאמין או לא אבל 33 בפורום זה כבר גיל מתקדם)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז על מה בדיוק אתה מתלונן ?

ועל מה אתה מפגין כזה אושר מסיומו של חודש ספטמבר ?

ולמה אין לך ילדים ? ? .

בסטטוס הזה אם תכתוב שנתת נשיקה לקטן אז אתה כנראה גמיש מאוד ופרוורטי מאוד :lol:

דרור

פורסם

גמישות - היו ימים... :-D (אומנויות לחימה... אומניות לחימה)

ילדים יהיו כאשר יהיו

במהלך החודשים יולי אוגוסט כמות הת'רדים ההזויים היא הגדולה ביותר - אם כי זה לא ממש ת'רד הזוי אבל אני אוהב לפתח דברים למקומות הזויים.

וחוץ מזה - "להתלונן" אצלי זה סוג של כרומוזום.

מה פולניה אומרת בבוקר כשהיא מביטה במראה? נכון, "מגיע לו!" 8)

ועכשיו דרור - שאלת השאלות היא - האם אתה יודע מדוע אתה אוהב יותר את התוצאה שמקבלים מהטוויטרים כאשר הם מופנים לכוון השמשה? זו השאלה...

ואם כן - למה לא היה עדיף שפותח הת'רד ימקם את הטוויטרים שלו ב90 מעלות למידבאסים כאשר הם פונים אחד כלפי השני מהקורות האחוריות של הרכב? - מה שנקרא C פילאר.

Pioneer TS-X150

פורסם

היי אדי

אני כבר המלצתי על מה שאני אוהכ יותר

וזה לא לחבר טוויטרים בכלל מאחורי גב הנהג

עכשיו עזוב טוויטרים ובוא נחזור רגע לת"רד הזוי

בהמשך לדבריי רשמת "גמישות - היו ימים... :grin:" וזה (לפחות אצלי) מוביל לסוג תגובה של אצבע מורה על הרקה הימנית בצירוף רצף הברות שנשמע כך אהההההממממ ??? :wink:

פורסם

אה... לא! :-D

אני גם בעד ביטול הטוויטרים אבל אם כבר לבחור להם מיקום אז כזה שינסה לפזר את הצליל שלהם לכמה שיותר כוונים וזה מתבצע בעזרת החזרים - אין כמו זווית קריטית בין הטוויטרים לשמשה בכדי לעשות זאת.

דבר שכזה בתיאוריה וגם במעשי יכול לפזר ולטשטש את המיקום של הטוויטרים למרות תחומי התדר הסופר כיווניים שהם מנגנים.

בחלק האחורי של הרכב כשהם גם גונבים את ההצגה - לנסות לטשטש להם את המיקום יהיה הדבר הכי נכון לעשות.

לכן - לא! הייתי מתקין אותם על קורות הC במקרה הזה :-P

אבל זו רק הנחת ייסוד שמתבססת על הגיון - בתוך הקבינה של הרכב פועלים עוד חוקים רבים ואחרים שהופכים את הכל לדבר שנתון לניסוי וטעייה ותהייה

היות ולסוג הפלסטיקה יש החזרים מסויימים, לעובי של החומרים, לסוג החומרים ועוד ועוד אבל בגדול - מתוך הגיון אישי - הייתי ממקם אותם לכוון החלון ומנסה להזיז אותם עד שהייתי מוצא מיקום שבו הייתי רוצה לקבע אותם.

ולגבי הנושא של הגמישות - איך בדיוק אתה רוצה שהרגיל שלי תוכל להגיע לגובה ראש של מישהו גבוה ממני? אחרי כמה שנים הבנתי שעם M16 זה קצת יותר קל :-D:-D:-D

Pioneer TS-X150

פורסם
אה שלום לך, אדי ואן דאם!

טוב - אם זה כל כך מעניין אז נסביר - למרות ההלצות.

לא ואן דאם ולא נעליים ולא מדרוב - זה היה בגילאים 13 עד 19(קצת ג'ודו, קצת קפואירה, בעיקר קאראטה דו - שוטוקאן בשיטת פונקושי שזו שיטה נטולת אלימות לחלוטין עם מעט מאוד סבבי קרבות, יותר למידת אומנות לחימה מאשר באמת לחימה - אז לא ואן דאם ולא נעליים) ואחרי זה פרשתי גם מזה וגם משחיה שזה ספורט שהתאמנתי בו מגיל 4 עד הגיוס.

אח"כ בצבא היתה לי בכלל פציעת גב ואז פרשתי בכלל מספורט, חזרתי להתאמן באופן רציף בפעם הראשונה מזה עשור רק לפני שלושה חודשים אמנם אבל אומנויות לחימה - זה לא בשבילי, אני עדין מידי.

היתה גם תקופה של אפניים - חם מידי ודורש יותר מידי זמן, עוד מתלה לבגדים.

עוד שאלות על לאנוס בציר הזמן?

מרלין מנסון לא שפוי? ומה אם כל אלה שמסתכלים על "האח הגדול"? אני מעדיף את מרלין...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...