Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מר אלעד מה ההודעה הזו ??

מה תגיד על אנשים שמתקינים אלייט 3 חלקים מאחורה ??

הורגים אותי התגובות האלה

תראה לי אחד שהתקין סט 3 חלקים על מגש אחורי - אני חותך.

על דלתות זה מקובל אבל יש הבדל בין דלת למגש אחורי.

פורסם

אני שמח שאתם נהנים פה חברים 8), אבל נחזור לנושא העיקרי.

אז אתה ממליץ לי לנתק את הטוויטרים מאחורה ולהישאר רק עם המידבאס?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

pashok.tr בוקר טוב

אם שאלת אותי אז התשובה היא כן !

אני בהחלט ממליץ לא לחבר את הטוויטר האחורי

אני חושב שההתעסקות עם טוויטר אחורי תוך ניסיון ל"החביא" את הצליל שלו במעטפת הרכב הוא מיותר

עם כל הכבוד אדי ידידי היקר להסברים המדעיים למחצה ולרלוונטיות של החזרי צלילים מסוגי פלסטיקה או ממיקומים וזוויות שונות וכ"ו וכ"ו (ואני מצטער מאוד אם זה נשמע ממקום מזלזל אבל זה בהחלט לא !! להיפך אני מכבד את מקצועיותך והבנתך) לא יהיה יותר פשוט לא להתקין אותם מאחור ??

לפעמים הפיתרון הפשוט הוא הפיתרון הנכון

דרור

פורסם

דרור,

מה שמזלזל זה שקראת ברפרוף את מה שכתבתי... תקרא שוב...

עריכה - אבל תרשה לי לחסוך לך:

אני מצטט את עצמי "אני גם בעד ביטול הטוויטרים אבל אם כבר לבחור להם מיקום אז כזה שינסה לפזר את הצליל שלהם לכמה שיותר כוונים וזה מתבצע בעזרת החזרים - אין כמו זווית קריטית בין הטוויטרים לשמשה בכדי לעשות זאת."

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי עזוב

אני מתנצל אם זה נשמע כאילו לא קראתי בעיון את דבריך

דווקא כן קראתי אני לא מרשה לעצמי לקחת את הפריווילגיה של לא לקרוא את הודעותיך לפחות פעמיים לפני התייחסות

מתוך הערכה למה שאתה רושם וגם קצת מתוך חשש לתגובה של דם פולני כחול :wink:

עכשיו בכלל זה נהיה יותר מפחיד לאחר התקציר של נעוריך בחוגי אומנויות הלחימה 8)

יום טוב

דרור

פורסם
תראה לי אחד שהתקין סט 3 חלקים על מגש אחורי - אני חותך.

על דלתות זה מקובל אבל יש הבדל בין דלת למגש אחורי.

כנראה שלא שמעת על ישראל JUNIOR

להזמין לך מוהל? :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בעוונותי פגשתי אדם שהתקין לא פחות ולא יותר סט של אילייט 9" שלושה חלקים על המגש האחורי.

!!!

מלפנים היה לו וופר 8" של פוקל ועוד מיד+טויטר.

כל זה בקסארה ירוקה :lol:

מתחדשת*

פורסם

עוד דוגמא אחת כזו ואלעד יפת יהפוך ממלך למלכה :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אוקי אז ביטלתי את הטווטרים ובהחלט מרגישים שיש שיפור בבאס ברכב וגם נשמע יותר טוב.

תודה לכולם.:lol:

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...