Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם את מחפשת רכב אמין וחסכוני , מה שחיוני לסטודנט/ית בימינו אני ממליץ לך על סוזוקי בלנו, אפשר שנתונים 98 ומעלה..

סוזוקי בלנו לא מצטיינת בבטיחות אבל היא מאוד נוחה מבחינת טיפולים, חלפים זולים וחסכונית בדלק.

הכי חשוב ללכת למוסך בדיקה לפני קניית הרכב, ולחייב את המוכר שאין בעיה של שאסי

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם!

זה באמת אחד השרשורים המצחיקים ביותר....אבל לענייננו.

התקציב קצת עלה ל30 אלף ש"ח ורק יפניות.

אני מאמינה שאלו הרכבים הטובים ביותר לפי שיחות עם מקורבים.

אני אשמח אם תמליצו שוב בהתאם לתקציב על תוצרת יפן.

פורסם

התקציב המוגדל משנה את התמונה לגבי היפניות הקצת יותר גדולות - קורולה או 323\לאנטיס מסוף שנות ה-90, אולי באלנו קצת יותר חדשה.

מצד שני - בכלי רכב בגיל זה תמיד צריכים להיולת מוכנם לאפשרות של תיקון משמעותי, למרות רקורד אמינות מצויין.

את הקטנות יותר איני מכיר.

ועניין חשוב נוסף בנושא האחזקה השוטפת - אני מניח שאת נהגת עירה, גם אם לא חדשה. האם בדקת את מחיר הביטוח? מדובר בדי הרבה אלפים, ואם התקציב שלך מוגבל זה יכול להטות את הכף לטובת האוטובוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עלות הביטוח תלויה במידה רבה במאפייני הנהג. ביררתי השבוע לגבי ביטוח רכב חדש שאני רוכש (מקיף+חובה) - אם אשתי ואני נהגים נקובים העלות כ-3800 ש"ח לשנה, אם מוספים את הבן הבכור (נהג צעיר אך לא חדש) העלות קצת למעלה מ-8300 ש"ח, אם גם הבן בשני שהוא נהג חדש - קצת למעלה מ-9000 ש"ח. שימי לב שההבדל העיקרי הוא כאשר לשני נהגים נקובים ותיקים מוספים נהג צעיר (שאינו חדש).

צריך לציין שמחיר הביטוח שאני משלם כעת לקורולה בת 12 נופל רק במעט (כמה מאות שקלים) ממחיר הביטוח המוצע לרכב חדש (2 נהגים ותיקים נקובים).

לפיכך אני ממליץ לך לבדוק מול סוכן הביטוח שלך מחיר לרכב היפותטי כדי שיהיה לך מושג על סדר הגודל של העלות השנתית .אני ניח שאת נהגת צעירה כך שצפוי לך ביטוח יקר.

אפשרות נוספת היא לבצע השואת מחירי ביטוח כזו ב-zap אם כי המחירים שאני קיבלתי באתר היו קצת יותר גבוהים מההצעה של סוכן הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...