Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PS3 - כמה שאלות

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום ההולדת שלי מתקרב (38, שלא תדעו...), ומגיע זמן ההתעניינות החצי-שנתי ב- PS3.

שאלתי בעבר מספר שאלות על רכישת כזה למשרד, עכשיו אני מתעניין ברכישה ביתית.

כמה שאלות קצרות:

1. בבית יש לנו 29" ישנה (התעקשות של אשתי) - האם ייראה טוב? איזה סוג חיבור מומלץ?

2. האם ישנם משחקים שילדים ממש קטנים יכולים לשחק? (ילד בן 3 - ב- EYETOY ל- PS2 היה לי משחק של לפוצץ בלונים וכו', יש משהו דומה?)

3. האם יש הבדל איזה PS3 אני קונה, לגבי השמשת הטכנולוגיה החדשה שלהם? (move או איך שלא קוראים לזה הפעם)

4. קראתי על איזהשהו משחק חדש שנראה טוב יותר על ה- XBOX. כיצד זה יתכן, בעצם?

5. אני מבין שמשחקים מכל העולם יעבדו על כל קונסולה? אבל סרטים בעיקר מהזון של המכשיר. האם יש משהו שמומלץ להביא מארה"ב? (אין לי כוונה להביא את המכשיר משום שאני לא מתכוון לעבור במכס עם מוצר של מעל 200$ ולא להצהיר עליו, אלא אם המכס עליו עדיין מצדיק להביאו מחו"ל - מישהו יודע?)

תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני יענה רק על מה שאני יודע:

1. בבית יש לנו 29" ישנה (התעקשות של אשתי) - האם ייראה טוב? איזה סוג חיבור מומלץ?

חד משמעית - לא.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

1) יראה לא משהו - עדיף קומפוננט בטלוויזיה כזו.

2) יש PS3EYE שעליו יהיה מבוסס הMOVE (ואותו אפשר לקנות כבר עכשיו) ויש לזה גם משחקים כאלו דומים.

3) ממש לא משנה.

4) כי הפלטפורמה ה"מובילה" (זו שלה פותח המשחק בעיקר) היתה הXBOX ואז יצרו גירסא לPS3. יש גם מקרים הפוכים. ההבדלים הם בעיקר למי שסופר חשוב לו גרפיקות ומעמיד טלוויזיות אחת ליד השניה. בCRT 29" זה לא ישנה.

5) מארה"ב כדאי להביא שלטים ומשחקים.

גם משחקים ד"א זה לא המלצה גורפת - לאחרונה אנגליה יותר זולה. בכ"א רשימה של מקומות להזמנת דברים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=333030

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...