Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי מערכת שרכשתי בתומקאר לפני מספר חודשים, מערכת שכוללת PIONEER 3250,מורל טמפו,JBL 5A604 או משו בסגנון, וסאב KICKER C12.

הייתה לי בעיה שאולי חלק מהאנשים פה זוכרים\מכירים, זה כשהנעתי את האוטו פתאום הרמקולים והסאב התחילו לעשות בום בום בום ולא הפסיקו גם כאשר כיביתי את המנוע.

אבל לא לשם הבעיה הזאת פתחתי את האשכול, אלא בשביל לבקש הצעות, מכיוון שכבר מספר אנשים שמתעסקים בתחום שדיברתי איתם, אמרו לי שכנראה שמדובר ברדיו דיסק, בגלל שהוא של פיוניר. לכן החלטתי שכנראה אני אצטרך להחליף אותו, אז רציתי לבקש הצעות לרדיו דיסקים בטווח המחיר של ה3250 אצל תומקאר.

הדבר שהכי חשוב לי ברדיו דיסק- שהוא יזהה אייפון\אייפוד.

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...