Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום אודיו ומולטימדיה היקרים,

בשעה טובה קניתי הונדה סיויק 97' וברצוני לשדרג את חוויית השמע ברכב, נתחיל ממה יש בבסיס:

מערכת די חדישה של SONY (כולל BT, AUX שלט ושטויות כאלה 4X50), היתר: רמקולים מקוריים של ההונדה 2 מאחור ו2 מקדימה בדלתות, כאשר האחוריים מחוברים מעט בריפוף.

מה אני מחפש? :

מטרת העל-לנסוע עם חלונות סגורים ומזגן, ולהינות מצליל עמוק ואיכותי שמשלב ווליום די גבוהה ובאס איכותי ועמוק במוזיקה כמו (היפ-הופ, דאב סטפ, ואלקטרונית).

התקציב:

כאמור בנושא, 3000 ש''ח עם אופציה לחריגה של אולי 500 ש''ח (כולל חיווט והתקנה).

מה אני רוצה שיהיה במערכת לפי דעתי (אתם מוזמנים לחלוק עלי):

סאב, מגבר, רמקולים חדשים לאחור, ורמקולים חדשים מקדימה (לא סגור עם קומפוננט או לא) וכמובן הרכבה איכותית שלא תהרוס את הרכב, מערכת החשמל ושישמע הכי טוב שיש למוצרים להציעה.

אשמח אם תסבירו לי הבלים בין סאבים עם עוצמה כמו 1200 וואט וסבים של Cerwin vega שנחשבים מובילים על עוצמה של 400 וואט בלבד, והאם עדיף ללכת לסדנא אחת ולעשות הכל של, או שמומלץ ללקט חלקים ע''פ רשימה מסודרת בזול ממקומות שונים (כולל וואלה שופס וכו) ואז ללכת לבן אדם שירכיב הכל.

תודה מראש, אנ י יודע שזה לא נושא קל אבל אני סומך עליכם =)

פורסם

התקציב מאוד מצומצם, וחיפוש היה עוזר המון.

על רגל אחת, אתה צריך לדחוק לתקציב:

אתה צריך קומפוננט קדמי, אחוריים תשאיר את המקוריים - תקדיש לזה 1000 בערך.

מגבר 4 ערוצים - גם איזה 1000 +-

סאב וופר - עוד 1000 כולל תיבה.

התקנה - ה-500 הנותרים.

אתה יכול לקנות הכל במקום אחד או לקנות ממקומות שונים - זה לא באמת משנה כ"כ. אם תקנה הכל אצל המתקין אז הוא יוכל להוריד לך ממחיר ההתקנה כי הוא כבר עושה רווח יפה על החלקים.

אם אתה קונה חלקים בנפקד אולי תקנה אותם יותר בזול אבל תשלם יותר על ההתקנה.

הכי אידיאלי זה לקנות ולהתקין הכל אצל אותו אחד כי אז יש'ך אחריות באותו מקום להתקנה ולרכיבים ואם יש בעיה אתה לא צריך ללכת להסתובב ולחפש מי ייתן לך אותה תוך כדי שכל אחד מאשים את השני.

מצד שני שאתה קונה כל רכיב בנפרד אז המבחר הפוטנציאלי יותר גדול.

ממליץ לך לעשות חיפוש וככה תראה מה מומלץ, מה לא.

בנוסף - וזה מאוד חשוב - לא להתפתות. יש נטייה לאנשים ללכת למתקין ובלהט הרגע להתקין דברים שאם הם היו חוזרים הביתה ושואלים בפורום הם היו נמנעים מטעות.

תלך, תקבל כמה הצעות, תחזור, תתייעץ ותקבל תשובות.

כמו כן תשקול ציוד יד 2

פורסם

תקציב גבולי , אבל בר ניצול כמובן ללא התחשבות במחיר התקנה וחיווט.

תגיע למפגשים תשמע מערכות ותחליט לאיזה גוון צליל אתה מתחבר.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...