Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מזאדה 3 שנת 2008

עכשיו אני עומד לרכוש מגבר jbl gto 1004

רציתי לדעת מה כדי לשים קומפוננט morel Dotech Ovation 6 ולהשאיר את הרמקולים האחורים המקורים (כמובן שכדי לשים את הקומפוננטים צריך להכין מסגרת מעץ .

או

לשים שתי זוגות קומפוננטים morel tempo 5*7 שגם לא צריכים לבנות מסגרת עץ. 

רציתי לדעת מה כדי מבחינת איכות ומבחינת עוצמה .

*המגבר הזה בשביל הרמקולים בלבד לסאבים יש לי מגבר בנפרד.

תודה מראש יקיר.

פורסם

אני הייתי בוחר באופציה הראשונה:

בכל מקרה את רוב העוצמה נהוג לקבל מלפנים (אם לא את הכל) וכך גם תקבל סט ברמה טובה יותר, שיתן יותר.

ואם זה כבר הכיוון, אז גם הייתי ממליץ למצוא מגבר 2 ערוצים טוב וחזק יותר, ואת האחוריים להגביר מה HU, ולהשאיר את המגבר נטו לקידמיים.

מתחדשת*

פורסם

אבל לפי הספק הקומפוננטים tempo 5*7 יהיה יותר גדול מאשר הקומפוננט dotech וגם לא יהיה צריך לבנות תיבות מעץ דבר שמקטין את עלות ההרכבה

פורסם

הבניה היא לא של תיבה, אלא של טבעת עץ.

תפקידה של הטבעת הוא לא רק להתאים את גודל תודבת הרכב לגודל הרמקול, אלא גם לחצוץ בין פח הדלת לבין הרמקול ובכך להפחית רעשים מהדלת.

סט טוב יותר לאו דווקא ייתן תוצאה טובה יותר. התקנה טובה ואקוסטיקה טובה הן חלק קריטי מהתוצאה הסופית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מבחינת איכות, עצמה (140 נגד 90 ואט), מיקום נכון ואפשרויות לכוון דוטק אדיף על טמפו 5X7. הוא גם בנוי לעבוד בתוך הדלת.

פורסם
מבחינת איכות, עצמה (140 נגד 90 ואט), מיקום נכון ואפשרויות לכוון דוטק אדיף על טמפו 5X7. הוא גם בנוי לעבוד בתוך הדלת.

מבחינת העוצמה ברור לי שהדוטק יותר חזק על אני אמרתי שאני מתכון לשים שתי זוגות של הטמפו

• תוכן חדש...