Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לי שאפשר לעשות את זה בלי צלקת,תלוי גם מה גודל הנקודה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ד"ר אלכס גינזוברג.

רופא עור טוב ומסיר כל מיני דברים.

לא יודע לגבי כן צלק לא צלקת.

ברעננה אני חושב.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

יש 3 נקודות בקטרים 1.5-2.1 מ"מ והן בולטות בגובה 1.2-1 מ"מ.

כנראה שבאמת אין מנוס מצלקות, אז לפחות שיהיו צלקות שלא נראות כל כך.

נתקלתי גם בשיטה של פרופ' שלווה מרדי שמטפל בחומר חומצתי כלשהו אבל אני לא יודע אם הטיפול אמין.

פורסם

אין כזה דבר צלקות שלא נראות,במיוחד לא על הפנים ובמיוחד לא אצל אישה.

תבדקו אולי הסרה בלייזר או משהו בסגנון,לי אישית הורידו על הגב לפני הרבה שנים והצלקת היא רצינית ביותר גם כיום.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אין כזה דבר צלקות שלא נראות,במיוחד לא על הפנים ובמיוחד לא אצל אישה.

תבדקו אולי הסרה בלייזר או משהו בסגנון,לי אישית הורידו על הגב לפני הרבה שנים והצלקת היא רצינית ביותר גם כיום.

אני מאמין שיש מספר שיטות להסרת נקודות חן, לך הורידו בדרך הכי פרימיטיבית שיש.

בעזרת סקלפל (סכין מנתחים) "גזרו" חתיכת עור יחד עם נקודת החן ותפרו חזרה את העור כך שיכסה את ה"חוסר" שנוצר.

כמובן שבשיטה הזו תהיה צלקת והיא גם תגדל אם מותחים את העור באזור ע"י פעילות ספורטיבים או תנועה מתאימה.

פורסם

קראתי עליו קצת בכל מיני פורומים והדעות חלוקות, מצאתי יותר תגובות שליליות מחיוביות.

הבנתי שלרוב נשאר כתם בהיר/אדמומי במקום השומה כאשר מטפלים בשיטה זו.

קראתי גם שהוא איבד את רשיונו לעסוק ברפואה בגלל רשלנות.

קראתם את הסיפור על איך הגיעה אליו התרופה? נראה לי לא אמין.

למי שמעוניין,מתוך האתר של הד"ר :

תהליך פיתוח השיטה

השיטה פותחה בשנות החמישים ברוסיה במעבדות הקרמלין עבור סטאלין, שסבל מאבעבועות שחורות בצעירותו שהותירו בו צלקות מכוערות. קבוצת מדענים עבדה מספר שנים על פיתוח הפורמולה ובמהלכה נערכו ניסיונות על אנשים. הפורמולה שנוצרה הייתה חזקה במיוחד כדי להסיר את הצלקות העמוקות מפניו של סטאלין. בין המפתחים היה אדם בשם מיכאל שהכיר את ד"ר זמיר ברוסיה. סטאלין מת לפני שהסתיים תהליך הפיתוח אולם מיכאל שעלה לארץ הביא אתו את נוסחת הפורמולה. הוא פנה לד"ר זמיר ויחד אתו פיתח את המוצר בפועל והתאים את הפורמולה להסרת שומות רגילות. במהלך הניסיונות אף הסיר שומה מפניו של ד"ר זמיר. לדברי ד"ר זמיר מדובר ב פטנט סודי המכיל חומרים טבעיים וחומצות טבעיות. החומר מייבש את נקודות החן, סופח מהן את המים התאים מתייבשים והשומן נופל. הפטנט לדברי ד"ר זמיר, מתאים גם לנקודות חן שטוחות. התהליך מתבצע על ידי מריחת הנוזל על העור ולאחר מכן מותירים אותו על העור שלושה ימים ללא מגע עם מים. במשך ימים אלו מייבש החומר את העור והנקודה נושרת. עשרה ימים לאחר הנשירה נערכת ביקורת נוספת. במהלך עשרה ימים אלו מתחלף העור בתאים חדשים. לדברי ד"ר זמיר מאחר ולא נעשה חיתוך עורי לא נותרת צלקת על הפנים. טיפול ממוצע אורך כשלוש עד ארבע פגישות.לדבריו הטיפול אינו מלווה בכאב, להוציא צריבה על העור למשך כדקה. השומות אינן חוזרות בתום הטיפול.

ניתן להשתמש בטיפול לכל סוגי הגידולים, השומות והכתמים אלא אם כן יש חשש לגידול סרטני ואז מפנה ד"ר זמיר את המטופל לביצוע ביופסיה (אבחנה).

לדברי ד"ר זמיר המוצר מתאים גם לטיפולי פילינג, אך הוא אינו עושה זאת משום שהוא מעדיף לעסוק ב"סיכול ממוקד"- פילינג נקודתי בלבד. לדבריו בין לקוחותיו ניתן למצוא צעירים רבים הבאים להסיר את השומות מפניהם. לדבריו ניסה בעבר להסיר קעקוע וההסרה עברה בהצלחה.

נוסף לכך הוא מטפל כעשרים וחמש שנה באסטמה בטיפול הומיאופתי המסוגל להוריד רגישות יתר בדרכי הנשימה ובסמפונות. גם טיפול זה הוא ייחודי ובמהלך מספר חודשים (בין שלושה לארבעה) הוא מסלק לחלוטין את בעיית הנשימה.

בעזרת טיפול ייחודי שפיתח לאחר כשלושה-ארבע חודשים נרפאים מהמחלה.

תולדות חיים מיקצועיים

ד"ר אילן זמיר, סיים את לימודי הרפואה באוניברסיטת מוסקווה בברית המועצות בשנת 1966 ועבד שנתיים כמנהל מחלקת מיילדות ונשים. לאחר מכן עסק במחקר במכון לחקר מחלות לב, ובהמשך למד בבית הספר להומיאופתיה. בשנת 1972 עלה לישראל, עבד בבית החולים הממשלתי "רבקה זיו" בצפת, ולאחר מכן כמנהל מחלקת הרדמה בבית החולים "רמת- מרפא" ברמת-גן. בשנת 1980 עזב את הרפואה הקונבנציונלית לטובת ההומיאופתיה, וכיום הוא מנהל רשת מרפאות לרפואה ולקוסמטיקה אלטרנטיבית.

פורסם

מה זה? סופר רופא?

סיים ללמוד - בום! מנהל מחלקת נשים ויולדות! (יענו גניקולוג).

מכון לחקר הלב (יענו קרדיולוג).

אחר כך... מנהל מחלקת הרדמה! (יענו מרדים (בלי לוג)).

האוס פראייר לידו...

ואם אתה רוצה המלצה לרופא - אז אני ממליץ על דב קליין, ורק מזהיר שזול זה לא יהיה וגם לא קל לקבל אצלו תור.

פורסם
מה זה? סופר רופא?

סיים ללמוד - בום! מנהל מחלקת נשים ויולדות! (יענו גניקולוג).

מכון לחקר הלב (יענו קרדיולוג).

אחר כך... מנהל מחלקת הרדמה! (יענו מרדים (בלי לוג)).

האוס פראייר לידו...

ואם אתה רוצה המלצה לרופא - אז אני ממליץ על דב קליין, ורק מזהיר שזול זה לא יהיה וגם לא קל לקבל אצלו תור.

אלא אם הבחורה כוסית רצינית ואז אני דיי בטוח שה יקרה מהר,מנסיון.(אני לא הכוסית):-D

פורסם

דב קליין ? הוא לא רוצה הגדלת חזה הוא רוצה להסיר נקודת חן:lol:

סתם בצחוק , ואין ספר שתמורת מספיק כסף לא יהיה לו בעיה לנתח כל אחד :-)

פורסם

לדב קליין יש רזומה מרשים אבל לא ראיתי שהוא מתעסק עם נקודות חן, יותר הגדלות חזה, שאיבת שומן וכו'.

גם ד"ר אלכס גינזוברג נראה רציני אבל הוא מומחה להשתלות שיער.

אני מחפש מומחה להסרת שומות שעושה זאת על בסיס יומיומי.

פורסם

בצפון

דר ריסין ירון 0544878792 מטפל בשיטת מוז ,ולא רק.

במרכז

דר אלקלעי יש לו מרפאה ברחוב הברזל ברמת החייל מטפל בשיטת מוז ולא רק.אין עלי את הטלפון אבל אני מניח כי תמצא לבד

שניהם מקבלים גם פרטי וגם דרך קופת חולים מכבי.

כג'ינג'י יש לי מנוי חופשי חודשי והתוצאות מוצלחות מאוד.

האם הניתוח הוא אסטתי או בריאותי?

בגודל כפי שתיארת כמעט בטוח שלא ישארו צלקות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אלא אם הבחורה כוסית רצינית ואז אני דיי בטוח שה יקרה מהר,מנסיון.(אני לא הכוסית):-D

יהיה לך תור אצל קליין גם מהר וגם דיי בחינם.... :?

אבל לפי עבודות שלו, הוא ממש תותח

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...