Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

יש ברשותי רכב דגם Fiat Punto S60 שנת 2000 , אני שומר עליו בקנאות טיפולים בזמן , בדיקות , מוסך וכו'...

ברכב לא קיימת נעילה מרכזית , וברצוני להתקין נעילה מרכזית+אזעקה עם שלט.

קיבלתי יעוץ והצעת מחיר אצל זכוכית דרום בבאר שבע והוא אמר לי " אל תתעסק עם זה זה בלאגן אחד שלם , לא שווה לך להשקיע אני לא אוהב לגנוב כסף מאנשים , זה לא עובד טוב בדרך כלל "

האמת שהייתי רק אצלו אחרי תגובותו כי הוא דיי ביאס אותי , כי אני יודע שהוא מבין בתחום.אפילו לא טרחתי לבדוק אצל רדיו ווליאם(גם התקנת אזעקות לרכב)

בדקתי רק אצלו כי הוא הכי מוכר בעיר מבחינת אזעקות וכו'...אבל הוא הביא לי הרגשה כאילו שיש לו ים לקוחות ואין לו כוח להתעסק עם נעילה מרכזית שלא קיימת ברכב.

רציתי לשמוע את החוות דעת שלכם?

מה אתם אומרים ? הוא צודק ? זה ממש מעצבן שאין לי נעילה מרכזית כל פעם אני סוגר את הדלתות ידנית בכל דלת כשאני "יוצא" עם החברים או סתם אנשים עולים איתי לרכב...

(ואיך שהרכב שמור הוא יכול לשרת אותי עם 10 שנים לפחות)

עם יש בחור שהייתם ממליצים לי עליו לקבל הצעת מחיר בבאר שבע תותח בתחום שמבטיח עבודה ללא תקלות אשמח לשמוע

תודה רבה לכם לעוזרים ואלה שמגיבים

8)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אין סיבה שהמערכת לא תעבוד בצורה סבירה. לפי דעתי הוא סתם לא רוצה לעשות את העבודה כי כנראה הרווח שלו לא משהו מעבודה כזאת וזה עבודה קשה (לפרק 4 דיפונים ולהעביר חוטים בכל האוטו)

תמצא מישהו שיעשה את העבודה ב"שמחה", ואל תחפש מישהו זול כי זה עבודה שיש הרבה איך לחפף בה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...