Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, קצת חפרתי בנושא הזה שבו הרמקולים שלי לא עובדים מלבד לרמקול ימיני קידמי, נושא שמאוד מעיק עלי ובמיוחד על חווית השמיעה שלי ברכב, מדובר ברכב פורד פוקוס האצבק 07 מחברת מוטורולה, כמובן שהיו מורכבות בו דיבוריות אז ככה, ניסיתי לפרק את דלת הנהג כי שם הרמקול לא עובד ללא הצלחה מי יודע מה, פירקתי את משענת היד החלק שמתחת לשליטה על המראות שם בפנים היו שני ברגים ועוד בורג פנימי כנראה של מערכת החלון, ניסיתי לפרק את כל הידית ולא כל כך הלך לי אז לא רציתי להסב נזק וקיפלתי.

אז חיטטתי ליד רגלי הנוסע שלי הנהג איפה שהיה ממוקם אני משער הרמקול של הדיבורים (שני חורי קידוח) ושהרכב הוצע למכירה ניתקו א הכבלים בגסות עם פלייר היו מחוברים לשם שני אנטנות קבל ירוק עם פיוז וקבל אדום שהיה רשום עליו 3M agw

עם מאין תופסן כחול עליו מפלסטיק התמונות לא כל כך טובות אני אני מקווה שהם יעזרו, מה אלה בעצם הכבלים האלה והאם זאת בעייתי הגדולה?

attachment.php?attachmentid=210068&stc=1&d=1281280450

מימין החוט הירוק עם הקופסא עליו (פיוז?) כבל שחור אנטנה, כבל אדום עם התושבת הכחולה מגומי.

DSC03398.jpg

פורסם

זה לא של הרמקולים

זה של מוצר שצורך חשמל ( כניראה של הדיבורית )

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

התקנה חאפרית לתפארת מדינת ישראל :roll:

זאת בדיוק הסיבה שבגללה מכוניות נתקעות היום. התקנות שנעשות בחאפלפיות ובזריזות, פירוק התקנות והשארת חיווט חשוף ובעל מתח חי וחירור הרכב כאילו אין מחר.

גש למתקין מקצועי ובקש ממנו שיעשה סדר בחוטים ויעבור על כל ההתקנה. להבא המשך את השרשור המקורי שפתחת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סביר להניח שאין קשר, אבל אין לדעת.

גש למתקין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב אני אגש הניסיון לעשות את זה לבד ולחסוך לא ילך כנראה חח...***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** תודה לכולם בכל מקרה. =]

• תוכן חדש...