Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו מה רוצה להגיד לנו שהקשבת בשיעורי היסטוריה ואתה יודע מי זה צ'ה גבארה יופי לך ולגבי התמונות שיהיה לי זמן תקבלו תמונות מכול הזויות רק לסתום לכם את הפיות (ישראלים טיפוסיים)

י

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבא לילד?אני מקווה שהוא לא יודע עדין לקרוא, הילד ,כדי שלא יקרא את השטויות שאתה כותב פה ,ולא ניראה לי שהמתקינים מוטרדים מזה שלא תהיה להם עבודה מה שמטריד בכל הסיפור, זה שלא יצטרף עוד אחד כמוך לפורום.

פורסם

תסלח לי אייל אבל כל אחד שפרסם פה תמונות של המערכת שלו זכה לתגובות אוהדות ולפירגון,להגיד שהאנשים פה הם צרי עין ולא מפרגנים ועוד דיברי בלע למינהם ממש לא מקובל ולא ניראה לי ואני בטוח שאני לא היחיד שחושב ככה ולראיה התגובות של חברי לפורום.

פורסם

או קיי הבנתי אותכם כנראה זה לא מקום כול כך נחמד להיות פה למרות ששמעתי דברים טובים על האתר והאנשים פה. ועם מישהו נפגע אני מתנצל לא היו כוונות אני מפנה את מקומי בפורום הזה שיהיה לכולם חג עצמאות שמח

י

פורסם
תקבלו תמונות מכול הזויות רק לסתום לכם את הפיות (ישראלים טיפוסיים)

לא חושב שניתן להתבטא באופן יותר מקומם ומתנשא מזה על כל חברי הפורום כך שלחלוק מחמאות על התקנתו ועבודתו לכאורה לא רק שלא במקום אלא יש מקום לתגובות קצת פחות עדינות ועוד במיוחד על ה"ישראליות הטיפוסית" שלנו, לא יודע מה אתכם אבל אני גאה ואוהב את המדינה והישראלים הטיפוסיים שבה קצת יותר מדי בכדי לאפשר לטיפוס כה נאלח מלחמוק ללא תגובה. עדינה בנתיים, נראה מה עוד "פה מפיק מרגליות" זה יכתוב בעתיד.

פורסם
או קיי הבנתי אותכם כנראה זה לא מקום כול כך נחמד להיות פה למרות ששמעתי דברים טובים על האתר והאנשים פה. ועם מישהו נפגע אני מתנצל לא היו כוונות אני מפנה את מקומי בפורום הזה שיהיה לכולם חג עצמאות שמח

שלום!

פורסם

אז מה לידור, הלכת מאתנו בסערה דרמטית וחזרת בשם multi-sound ועם התקנה שונה לגמרי הא?

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=36413

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=36469

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/users/lidi527/index.html

באמת אני מבולבל, או מערכת שני סאבים ושני מגברים של JL על רכב שנראה כחול גולף 97או מערכת של DVD ללא סאבים ומגבר אחד על גולף לבנה 99...

מה שנקרא - "סתמת לנו את הפה"...

יפה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...