Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אתמול אני נוסע לי עם שירים, פתאוםם הסאב הפסיק לפעול. חשבתי שהחוטים של הסאב התנתקו כמו תמיד כי הוא זז, אך לא. כולם מחוברים.

הייתי היום באוטודיפו ראשון, אבל בחולון קניתי את המערכת (טעות שאני מצטער עליה!) והוא לא ידע מה הבעיה, הוא הפך את הערוצים הקדמי והאחורי והסאב עבד אבל הרמקולים הקדמיים לא עובדים עכשיו. מישהו יודע מה הבעיה? זה ממש מבאס לנסוע ככה בלי שירים בבקשה תעזרו לי! תודה.

פורסם

הייתי אומר הלחמה לקויה בטרמינל, אבל לפי מה שאתה מתאר זה המגבר.

תן יותר פרטים על הרכיבים.

באיזה רכב מדובר? יותר מידע, בבקשה.

שלומי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

המערכת שלי היא כזאת:

רדיו דיסק: Sound Tech 45788

מגבר 4 ערוצים: JBL GTO504

קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש GT5650C JBL

סאב: GT51204BR JBL

מאזדה 626 2002

פורסם

אוקיי לפי מה שאתה מתאר נשרפו לך שני יציאות במגבר,

תנסה לחבר מגבר אחר במקומו למען השוואה, ואם באמת לאחר החלפת מגבר הכל יעבוד, אז הרי לך הפיתרון.

Volvo S40 T4 MT

פורסם

איך נשרפו יציאות? יכולות להיות לזה אלף סיבות.

בכל מקרה, זה לא בטוח! תבדוק את זה קודם, תעשה מה שכתבתי למעלה.

אם פיוז היה נשרף רוב הסיכויים שהמגבר לא היה נדלק, ואם כן אז הנורית פרוטקשן הייתה נידלקת,

ואז המגבר לא היה משמיע מוזיקה. בשביל זה קיים הפרוטקשן(הגנה).

מקסימום תגיע מחר למפגש, יהיה קל יותר לעזור לך במציאות מאשר על גבי דפי אינטרנט.

שלומי.

Volvo S40 T4 MT

• תוכן חדש...