Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נשמח לדעת מאיפה רכשת לבסוף?

בינתיים לא רכשתי, כי מול העיניים שלי המחיר שלו זינק ב400 שקל!!

דיברתי שבוע שעבר עם V-MOBILE, והוא אמר לי שהוא עוד שבועיים (שבוע מעכשיו) אמורים לקבל משלוח חדש עם מסכי הSLCD, ואז אולי גם תהיה ירידה במחיר.

בינתיים יצא לי לקרוא עוד קצת, וגיליתי מכשיר שככל הנראה בכמה רמות יותר רציני מהHTC, אני מדבר על הGALAXY S של סמסונג.

נתוני הגרפיקה בהחלט מרשימים - 55FPS לעומת 26FPS של הHTC.

ועוד אי-אלו יתרונות, כמו מסך גדול יותר וכו'.

עכשיו אני ממש בהתלבטות בין שני הדגמים.

סבתא שלי נמצאת כרגע בארה"ב, אבל אני לא חושב שזה יהיה חכם להביא שני מכשירים, ללא אחריות ועם סיכוי לשלם מכס בכניסה לארץ... (ולקבל אותו מחיר).

מה גם, שגם בחו"ל המחיר של הHTC בינתיים קפץ פלאים... 700$ באמאזון. (לעומת 650 לגלאקסי S)

בברכה!

יונתן.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו, אחרי שהסתכלתי בעמוד הבא... פשוט השתכנעתי שאני מחכה עוד קצת וקונה את הסמסונג!

http://darkforestgroup.com/forum/index.php?topic=4892.0

מדהים איזה הבדלים יש ביניהם בגרפיקה!

מישהו מכיר מקום קצת יותר זול לסמסונג? (יותר זול מ3600 שקל).

הבנתי שגם יש סיכוי שהמכשיר יגיע לרשתות הסלולר בספטמבר, האם מישהו יכול לאשר את השמועות?

או לחלופין - אם אני רוכש בארה"ב, יש מישהו בארץ שנותן לי אחריות על המכשיר? כמו שיש אחריות לHTC מול ניופאן?

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...