Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי היום מצבר חדש. המצבר הקודם היה bosch silver והחלטתי להמשיך עם הסדרה בגלל עמידות גבוהה של הקודם.

קיבלתי את המצבר הבא:

14081.jpg

על המצבר כתוב bosch s3 3007 אבל לא כתובה המילה סילבר. האם זהו באמת המצבר שעליו שילמתי (והרבה) או שהמוכר רימה אותי?

תודה מראש,

גיל.

פורסם

לפי דעתי הסידרה הנקראת בוש סילבר כבר לא נמכרת בארץ אלא הסידרה החדשה של מצברים הנקראים S3, S4, S5.

המצבר מסידרה S3 נחשב למצבר הפשוט בסידרה של מצברי PowerFrame-technology.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה, זה עשה לי קצת סדר.

אפשר להשוות את המצבר לסידרת הסילבר הישנה? כלומר רימו אותי לגמרי ואני צריך לחזור לחנות?

פורסם

התוספת Silver לדגמי המצברים התוספה מאז התחילו לשים באלקטרודה החיובית קצת כסף בנוסף לסידן (calcium-silver).

היום רוב המצברים הטובים הם בעלי אלקטרודה חיובית כזו, כנראה בכלל זה המצבר שקנית ולכן לא הייתי מתרגש מהשם יותר מידיי.

תוכל לקרוא כאן:

http://rb-aa.bosch.com/aa-batterien/nordic/media/PowerFrame_Folder.pdf

על המצבר שקנית.

פורסם

המצבר שרכשת הינו מצבר מצויין לעומת מצברים תוצרת הארץ מכמה סיבות.

המצבר בנוי בצורה כזו שמכסה המצבר לא מאפשר דליפה של נוזל מהמצבר גם אם אתה מטה את המצבר לצידו וכמובן המצבר נחשב ללא טיפול 100 אחוז ואינו מאבד אלקטרוליט במהלך השימוש במצבר גם לאחר מספר שנים.

המצבר מותקן גם ברכבים חדשים של ייצרנים אירופאים.

כמה שילמת על המצבר ?

פורסם

וורטא מייצרת את מצברי בוש! היצע מצברי בוש בישראל קטן והם נמכרים בישראל ע"י לדיקו במחירים פרמיום גבוהים מדי. אתה יכול לרכוש את אותו המוצר בטלרון במחירים שפויים יותר עם מדבקת וורטא.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

לצערי 1000 ש"ח. (70 אמפר לשעה)

בב"ש כולם מתקינים שנפ או וולטה ובטוחים שזה פיסגת הטכנולוגיה.

המפיץ של וורטה טען שהוא לא יכול להביא סידרת סילבר באמפר הנדרש ורק בלו ב-800 ש"ח, אז עברתי לבוש וביקשתי מצבר זהה למה שהיה לי. הנסיבות המקלות היא שהייתי שם באמצע העבודה ולא היה לי זמן לבדוק.

באמת שקשה למצוא מוצרים איכותיים לרכב בב"ש.

פורסם

האמת שכל הזמן ידעתי שאני לא הולך לקנות שנפ ודומיו ככה שלא הסתכלתי אפילו על המחירים גם כשהייתי באוטו דיפו - אין לי שום מושג מה המחיר שלהם.

פורסם

אם זה באמת כמו וורטה כחול גרמני ,אז שחטו אותך אני קניתי ב1000 שקל וורטה גרמני כחול 95 אמפר עם 20 חודשי אחריות...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
וכמה אתה חושב שהיית משלם על מצבר שנפ/וולתא שנחשבים למצברים פחות טובים ?

אני שילמתי 500 ש"ח (שקלים ישראלים חדשים), על מצבר חדש של שנפ (מה שמוכרים בכל חנות ב800 שקל) פשוט צריך קצת קשרים.

נ.ב. שאם יש לך חבר בעל עסק בתחום הרכבים, לדוג' מתקין מערכות/ מוסכניק, שקונה ישירות משנפ והנ"ל מוכן למכור לך במחיר הקרן, אז גם לך יעלה מצבר בערך באותו מחיר.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

כמה עולה מצבר שנפ 70 אמפר כולל התקנה ובדיקת מערכת הטעינה כמו שמבצעים בכול מוסך נורמלי לפני החלפת מצבר.

בלי חברים ומאפיות :-)

פורסם

56 AMP וורטה שחור אצל הפרסי ב480 ש"ח. 20 חודשי אחריות, מצבר ללא טיפול.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...