Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים אלה אני נמצא בתהליך של החזרת רכב חברה.

לצערי אין לי סכום כסף התחלתי לקניית רכב, אך במידת הצורך אוכל להשיג סביב 20000-25000 ש"ח.

כמובן שמתפנה לי סכום כסף בסדר גודל של 2000 ש"ח לחודש מעצם העובדה שלא אשתמש ברכב חברה, אך גם סכום זה יכול להיות גמיש כלפי מעלה במידת הצורך.

ברצוני לקנות רכב משפחתי בטיחותי.

מס' שאלות:

1. חדש או משומש - אין לי רצון מיוחד לקנות רכב חדש, אך אשמח לקנות רכב אשר בתיקונו אתעסק כמה שפחות.
  2. מימון מלא / חלקי / ליסינג פרטי - איזה מאפשרויות המימון עדיפות עבורי? מישהו שמע על המבצע של קל-אוטו ללקוחות בנק דיסקונט? (100% מימון פריים מינוס 1 עד 48 תשלומים, גם לרכבים מהניילונים מעסקאות ליסינג שבוטלו ורשומים כליסינג פרטי) האם נשמע כדאי?
  3. איזה רכב משפחתי בטיחותי מומלץ לקנות? אנחנו עושים כ-23000 ק"מ לשנה.

תודה מראש

פורסם

בתקציב כזה אפשר לקנות אוקטביה בנזין 1600 של תחילת שנות ה-2000. רכב בטיחותי, אמין ותא מיטען ענק. מומלץ בחום, במשפחה יש כזה כבר 10 שנים ומפגין אמינות מצויינת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על התגובה, לא הייתי מספיק ברור.

אני מכוון לרכבים חדשים / כמעט חדשים במימון מלא / כמעט מלא.

פורסם

התעניינתי באוויס בשעתו יש שם 100% אחוז מימון, ו60 תשלומים למיטב ידעתי

ממה שאני זוכר היה להם הסדר מעניין עם בנק יהב (שאותו אני זוכר כי אני לקוח) ועם מזרחי טפחות, אני יודע שהם אמינים ומטפלים רק במוסכי יבואן אז אני ממליץ לבדוק אצלם

1. רוב הרכבים בליסינג הם חדשים, אתה יכול לבדוק עם החברות

2. לגבי תנאי המימון, שוב זה מאוד תלוי, כדאי לך לעשות סקר שוק ולבדוק לגבי בנק יהב ואוויס אני יודע שהמבצע היה ל48 חודשים פריים +0.0%

ול60 חודשים פריים +0.5%

אבל באמת שכדאי לבדוק ולעשות סקר שוק

3. ב- 70 אלף ₪ לדוגמא, אתה יכול למצוא רכב מודל 2007 מליסינג – ואחלה רכב. יש מאזדה 3, יש פורד פוקוס, סובארו אימפרזה, מיצובישי לאנסר, רנו מגאן.

כולן סבבה ל- 4 נפשות, אמינות, צריכת דלק די דומה (המגאן אולי טיפה יותר חסכונית).

שים לב שהרכב טופל ע"י חברת הליסינג כמו שצריך

תעשה בדיקה – אל תזוז בלי בדיקה שלך, זה יכול לחסוך לך המון כסף ועוגמות נפש.

תתעקש על אחריות, ולא פחות חשוב – התחייבות לטרייד אין עתידי

"דרוש חבר מוסכניק...":lol:

פורסם

תודה על התגובה המקיפה.

מה לגבי קניה ישירות מהיבואן? האם יש סיכוי להשיג שם 100% מימון או קרוב לכך?

אני מתעניין בעיקר לגבי פורד פוקוס סטיישן, רכב הליסינג הנוכחי שלי ממנו אני מאוד מרוצה.

פורסם

כל יבואן והתנאים שלו שווה לבדוק,

לא בדקתי אצל אף אחד מהם על תנאי מימון האמת עוד

"דרוש חבר מוסכניק...":lol:

• תוכן חדש...