Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני כמה ימים רכשתי את הרכיבים הבאים במחיר מצחיק:

מגבר מונו Solid Audio Presence 600.1

מגבר 4 ערוצים Mac Sound (כנראה משהו סיני, אבל נשמע בסדר)

קומפוננטים 6.5 JBL 650C

קבל BOSS 2 Farad

קרוס Sherwood XN-1000T

הסט הזה מצטרף לרכיבים שכבר קיימים ברשותי:

HU Pioneer 8000UB

רמקולים 6x9 Dragster DC903

סאב Pioneer ישן, כנראה TS-W 305C

בעקרון, אני לא חולה אודיו גדול ואין לי דרישות גבוהות, ולכן אני יודע שהרכיבים יספקו אותי :roll: . אמנם, יש לי כמה שאלות.

האם אני בכלל צריך את הקבל (הוא כרגע יושב על פלטה מעץ ביחד עם המגברים וכל החיווט מוכן, אז לא ממש בא לי להוריד אותו ולהתעסק עם החיווט מחדש)?

האם כדאי לי לנסות ולחבר את הקרוס החיצוני כדי להגיע לתוצאה טיפה יותר טובה?

איזה כבלי RCA כדאי לי לקנות וכמה (ב-HU יש 6 יציאות)? 

ולבסוף, האם כבל מתח ה-8 GAUGE שפעל בעבר עם המגברים האלו אכן מספיק, או שכדאי לי לרכוש כבל 4 GAUGE יותר איכותי? 

תודה מראש לכולם על העזרה! :-D

פורסם

לגבי הקבל, אתה יכול להשאיר אותו מורכב מבלי לחווט אותו.

לגבי הכבל, תבדוק בזמן עבודה, אם הוא מתחמם אז תחליף ל4.

אם אתה מתכוון להשתמש בכל ששת היציאות מה HU, אז תצטרך 3 זוגות כבלי RCA.

לגבי הקרוס החיצוני- תוצאה יותר טובה מאיזו תוצאה?

מתחדשת*

פורסם

1. זה לא שקשה לי לנתק כמה ברגים. פשוט, עם הקבל יזיק יותר מאשר ישפר, אני יוריד אותו ויעביר חלק מהחיווט מחדש. זה מה שאני רוצה לברר - עם כדאי להשאיר אותו או לא.

2. הבנתי, תודה.

3. זה מה שחשבתי, אבל על RCA של איזו חברה היית ממליץ? שווה לקנות כבל איכותי של ROCKFORD או משהוא זול בחצי או אפילו שליש מהמחיר?

4. תוצאה של סאונד יותר איכותי מאשר סתם כיוון פשוט ברדיודיסק.

פורסם

הקבל בד"כ לא מזיק, אבל אם מערכת החשמל מתקשה להתמודד עם מערכת קיימת, הקבל יכביד עוד יותר.

יש כבלים חסרי שם שעושים עבודה טובה, ויש גם זבל, השאלה אם תצליח לברור אותם טוב.

יכול להיות ששרשור מכשיר נוסף רק יעלה את הרעש במערכת, ולאו דוקה תצליח לשפר בעזרתו את הצליל.

מתחדשת*

• תוכן חדש...