Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחר בירור קצר, גיליתי שניתן לרכוש סיטרואן C4 חדשה בכ-120K ש"ח, ומשומשת, שנת 2008 במצב מעולה, בערך ב-80K.

רציתי לשאול -

ירידת הערך המאסיבית היא בשנתיים הראשונות, אז האם כדאי לקנות מיד ראשונה, מודל 2008?

אשמח אם תוכלו למנות לי את הפלוסים והמינוסים לכאן ולכאן ולהמליץ לי.

כמו כן, יש לכם המלצות \ הסתייגויות מהמכונית?

אמינה מכאנית?

לבסוף, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על רכבים בסביבת המחיר הזו (120K ש"ח) שהפנים שלהם הוא מפנק ומפואר (כמו השירוקו, ההונדה CRZ - האם הסי 4 משתייך לקטגוריה הזו גם?).

תודה,

ג.

פורסם

ה-C4 היא משפחתית והפנים שלה אמנם נעים למדי, אך לא מפואר (תלוי מה קנה המידה שלך). כמובן שעדיף כלכלית לקנות משומשת. בסה"כ מדובר במכונית טובה למדי.

שירוקו היא ספורטיבית שהפנים שלה דומה לשל הגולף. CRZ היא קופה ספורטיבית גם כן, אבל במחיר נמוך יותר לא תמצא מכוניות עם פנים מפנק יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בדיוק נגמר מבצע של "חבר" בו היו הנחות של 10-12 אלף לדגמים האלו. זה המחיר הריאלי, פשוט כי היורו צונח והיבואן לא נוגע במחירים. התירוץ הקבוע הוא מדיניות היצרן והמיסוי הירוק. בטח.

בכל אופן, דע לך שהרכב עבר שינויים קלים ב- 2009.

פורסם

גיא ידידי,

בקצב שאתה משנה את דעתך ומזפזפ בין הקטגריות השונות - לא תגיע רחוק.

לפני שתתחיל לחפש רכב אתה צריך להחליט מה אתה באמת רוצה ומה חשוב לך.

סיטרואן C4 היה מכונית טובה מאד (למי שמחפש מכונית בקטגוריה שלה)

ב-120K תקבל במצבע חיסול הדגם הנוכחי - דגם מאובזר יחסית לעבר.

C4 שנת 2008 תוכל גם לקנות בכ-65K עם עבר בליסינג או ישירות מחברת הליסינג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...