Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת איזה תיבה כדאי לקנות לסאב של פיוניר w308d4 1400w

יש לי תיבה משהו כמו 50 ליטר מיוחדת אם פורט בצד לא בחזית שמתי צמר סלעים ניסיתי הכול ולא שומעים את הבאסים ממש כמו שרציתי,שומעים חזק אבל לא מה שציפיתי .מה ההמלצות? רל תתנו לי בבקשה את האתרים אם כל החישובים למה כבר עברתי על הכל 1000 פעם .אני רוצה רק המלצה שישמעו את הבאסים ממש חזק

פורסם

ממש חזק זה תיבה פתוחה,אבל הדיוק נאבד יחד עם העוצמה,אני ממליץ על תיבה 40-50 ליטר אטומה,אתה תישמע נמוכים מודגשים וחזקים והסאב יהיה מרוסן יותר,הסאב הזה מורח נורא ולא קשור למוזיקה ממליץ להחליף אותו.

וכך גם בקשר להגברה באיזה הגברה אתה משתמש בשביל הסאב,אני מאמין שההגברה לא ראויה לסאב הזה,לכן אתה לא מוצא את העוצמה שחיפשת.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מה קורהה

שומע אחי בקשר לסאב של פיוניר 1400

שאלת איזה מגבר אני משתמש .

הפלטיניום אודיו.

אני מאמין שזה לא המגבר אלה התיבה עצמה

אם אתה לודאי אתה מוזמן לבוא לראות

פורסם

אוקיי פתרנו את המישוואה:-P זה ההגברה שלא ראויה,הגברה חלשה מאוד ולא איכותית,תחליף מגבר ותחוש בהבדל עצום.

וכן אני לודאי :oops::screwy::snipersmi:2gunfire:

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...