Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דירה של עמידר מה זה אומר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הזמן אני שומע סביבי דירה של עמידר.

מה זה אומר? למי זה ניתן ולמה?

כרגע אני משכיר דירה והבנתי שהיא שייכת לעמידר! יש בזה ניגוד ?

תודה

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

עמידר היתה פעם חברה ממשלתית גדולה לדיור ציבורי.

עולים חדשים, נזקקים היו ממתינים בתור שנים כדי לקבל דיור כזה.

התשלום עבור הדירה היה סמלי.

לפני כמה שנים התחילו במבצע ההפרטה של הדירות האלה ע"י הדיירים (לפי כללים מסויימים ובמחירים נמוכים).

החברה די התפרקה,רמת התחזוקת של הדירות\מבנים ירדה משמעותית.

בגלל זה יש הרבה דירות פנויות, בעיקר בפריפריה הרחוקה.

כנראה, אתה שוכר דירה כזאת ממה שנשאר מחברת עמידר או ממי שהפריט את הדירה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה אומר "דיור לאוכלוסיה חלשה" על כל המשתמע מכך לגבי מיקום, רמה וכדומה.

גם כאן יש יוצאים מן הכלל. אני מכיר מישהיא שקבלה לפני 10 שנים דירה במרכז רמת גן מעמידר.

הדירה עצמה לא שונה מרוב דירות להשכרה באיזור והמצב בהתאם. 

פורסם

זה דיור ציבורי.

משפחות במצוקה שנמצאות זכאיות מקבלות דירה של עמידר/עמיגור/חברה משכנת אחרת בשכירות נמוכה מאוד לכל חייהם. הדירה לא שלהם והם לא יכולים להוריש או למכור אותה אבל הם זכאים לגור בה כל חייהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פעם גרנו באחת כזו, בשכונה הכי גרועה בעיר (כל שכן שני נרקומן או אלכוהוליסט).

העפנו משם ארון מטבח שהיה במצב מעפן וכשעזבנו את הדירה (אמא התחתנה, עברנו לדירה יותר טובה) הם דרשו שנשלם עבור הארון.

הזמנו נגר שבנה ארון יותר טוב (בהרבה) מהמקורי ועדיין אמרו לנו לשלם. :S

אבל אני מנחש שיש הבדל בין מי שקיבל את הדירה כסיוע כמונו, לבין מי שמשכיר אחת אז אני לא יודע מה התנאים בנוגע לכל זה אצלך.

פורסם

עמידר ערכו מבצעים גדולים למכירת הדירות שלהם לדיירים, אנשים עם ותק משמעותי רכשו אותן גם ב-20K ש"ח.

אצלנו פינו השבוע שתי משפחות עם ילדים מהדירות עקב אי תשלום שכ"ד.

• תוכן חדש...