Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות עשיתי ניקוי מנוע צעדים כמו שמומלץ פה בפורום בגלל שהמנוע שלי לא שמר על טורים. וגם המנורת הזרקה נדלקה ובנוסף האוטו אוכל המון דלק.

פירקתי את המנוע צעדים וגיליתי שהוא דפוק סתומרת הבורג שיש בפנים יצא מהתושבת שלו והוא לא מתפקד.

לקחתי את האוטו למוסך שטען כי צריך להחליף את כל הסעפת יניקה אז הוא החליף וכמובן שם לי מנוע צעדים חדש וגם את החיישן שיש לי המנוע צעדים.

איפסתי את המחשב דרך שיש בפונטו ואחרי איפוס מלא התחלתי לנסוע.

שמתי לב שכאשר המנוע של ההזרקה דולקת הטורים נורמאליים (בערך 700-900) שהיא נכבת האוטו קופץ ל 2000-3000 טורים לבד. ואולי זה פסיכולוגי אבל אני מרגיש שהסחיבה פחות טובה.

האם יש משהו בכל חתיכת הברז הזאת (סעפת יניקה) שברגע ההחלפה יכול להפחית לי את כח המנוע ?

ומה עוד יכולה להיות הבעיה של נורת ההזרקה ?

תודה לעונים.

פורסם

מנורת הזרקה כמו שאתה קוראה לזה היא מנורת תקלה ברכב "CHECK ENGINE" אתה חייב להתחבר לאוטו עם סורק תקלות ולבדוק מה קרה בדיוק שם , אבל מצד שני המוסך שטיפל בך חייב להכיר בזה כמו באחריות על עבודתו. :wink: בהצלחה

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם

ולכן באה שאלתי השניה האם יתכן כי מוסך פיאט מורשה לוקח 280 שקל על בדיקת מחשב ?

זה נשמע קצת מוגזם.

פורסם
ולכן באה שאלתי השניה האם יתכן כי מוסך פיאט מורשה לוקח 280 שקל על בדיקת מחשב ?

זה נשמע קצת מוגזם.

נכון זה המחיר פחות או יותר אבל יש עוד הרבה מוסכים שלוקחים קצת פחות מהמוסכים מורשים או לרכוש מכשיר דיאגנוסטיקה משלך כמו לדוגמה פה http://caradvisor.ucoz.com/publ/diagnostic_tools/universal_diagnostic_tools/equus_3030_innova_diagnostic_code_reader_for_obdii_vehicles/6-1-0-2

פורסם
נכון זה המחיר פחות או יותר אבל יש עוד הרבה מוסכים שלוקחים קצת פחות מהמוסכים מורשים או לרכוש מכשיר דיאגנוסטיקה משלך כמו לדוגמה פה http://caradvisor.ucoz.com/publ/diagnostic_tools/universal_diagnostic_tools/equus_3030_innova_diagnostic_code_reader_for_obdii_vehicles/6-1-0-2

למיטב ידיעתי אין שום מכשיר "ביתי" שיכול לבדוק מחשב פונטו משנת 1995 חוץ מהמחשב במוסך המורשה.

פורסם
למיטב ידיעתי אין שום מכשיר "ביתי" שיכול לבדוק מחשב פונטו משנת 1995 חוץ מהמחשב במוסך המורשה.

המכשיר הזה יכול להוציא קוד תקלה מהמחשב ניהול מנוע ואחר-כך נצתרך לפענח את הקוד לזה יש חוברות שלמות שאפשר להוריד אותם באינטרנט

פורסם

המכשיר הזה יודע גם לאפס תקלה, או רק לקרוא קוד תקלה???

פורסם
המכשיר הזה יודע גם לאפס תקלה, או רק לקרוא קוד תקלה???

הוא יודע גם לאפס תקלות .

• תוכן חדש...