Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 2010

valeria 2010
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניינת לרכוש רנו קליאו 2010 , שמעתי שמדובר בדגם משופר של רנו, בו התגברו על תקלות האלקטרוניקה התדירות ובבעיות הגיר. כלומר מדובר ברכב איכותי.

השימוש שלי ברכב הוא לנסיעות למרחקים קצרים, ומאוד חשובה לי הרמה הטכנית של הרכב - לא מעוניינת לרוץ ממוסך למוסך.

בנוסף, אשמח לשמוע על המלצה על רכב אחר, בעל אותן תכונות, במידה והוא עדיף על רנו קליאו,

תקציב - בסביבות 100K

תודה!!

פורסם

הקליאו נחשבת למכונית ממוצעת יחסית לקטגוריה ואין בה שום ייחוד ביחס למתחרות, אם כבר הולכים על מכונית מהקטגוריה הזאת אני ממליץ על פורד פיאסטה, מכונית איכותית, יפה, מהנה לנהיגה (אם כי לא זריזה במיוחד*) ונותנת תמורה מצוינת לכסף.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

מקווה שלא יקפצו עלי אבל אוטו צרפתי ואמינות? :roll: (:

בכל מקרה מסכים עם התגובה של eric פיאסטה יכולה להיות מצוינת (למרות שעולה 105K), סוזוקי סוויפט וספלאש יכולות להוית מצוינות גם כן

אם בכל זאת צרפתי תבדקי את הסיטרואן C3 החדשה ב99K אוטו יפה מאוד ולא רע.

ולא שחכתי את הסוזוקי אלטו, אוטו מאוד מאוד נחמד ב70K .

אל תפסלי אותו על פי המחיר לכי תעשי נסיעת מבחן ותשבי מבפנים.

• תוכן חדש...