Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מנורה שמקבלת פולסים לפי ויברציות

משמע עם תיתן מכה לידה היא גם תפעל אין קשר לסאב...

אתה צריך לחפש מנורת נאון ולחבר אותה לכל רכיב של ויברציות

למשל לא מזמן קנינו במגמה מין רכיב מאפן שעולה איזה 20 שקל שכל רעש הוא פעל אחת פועל פעם שנייה מכבה, זה יהיה לך סבבה לסאב והוא מאוד פשוט

ואפשר לשחק שם עם רגישות

אם אתה רוצה אני יברר לך מה השם של זה

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם
אני רוצה לחבר מנורה שתדלוק בקצב הבאס

של הסאב איך עושים את זה ועם איזו מנורה

תודה

תחבר את המנורה ליציות של הסאב במגבר (ליציות שמהם הסאב מחובר) ...אני זוכר חיברנו ככה פליקר ונוא עבד בקצב הסאב, איזה יפה זה היה בנסיעה ועוד מוזיקה פול ווליום + פליקר...תנסו גם.. :D

[מכירה] pioneer deh-p750mp

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=35474&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

http://www.055857136.da.ru

שיפור רכבים ברמה שלא הכרתה...

פורסם

זה לא פועל על ויברציות אלא מחובר על החיווט שהולך לסאב וכך זה פועל כל פעם כשהבאס מקבל זרם (תוך כדי צריכה קטנה).

מנורות מתאימות ניתן למצוא בחנויות סטריאו לרכב וגם כאלה שמעוצבות בעיגול למשל שתוכל לשים סביב הסאב.

פורסם
זה לא פועל על ויברציות אלא מחובר על החיווט שהולך לסאב וכך זה פועל כל פעם כשהבאס מקבל זרם (תוך כדי צריכה קטנה).

מנורות מתאימות ניתן למצוא בחנויות סטריאו לרכב וגם כאלה שמעוצבות בעיגול למשל שתוכל לשים סביב הסאב.

אז איך אתה מסביר שבסאב שיש לנו(לא זה שקניתי עכשיו) יש מנורה

וכל פעם שאני יתן מכה קטנה לידה היא פועלת?

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם

אז איך אתה מסביר שבסאב שיש לנו(לא זה שקניתי עכשיו) יש מנורה

וכל פעם שאני יתן מכה קטנה לידה היא פועלת?

ולאן המנורה מחוברת?

באיזה סאב מדובר?

פורסם

בשביל מה כל זה??????????.

בכל חנות סטאריו לרכב מוכרים ב100 200 שקל מנורה בגודל 12 אינץ שמתלבשת על הסאב עם החיישן הזה שיפעיל לך אותו בקצב של הוויברציוות!!

אני חושב שעדיף!

ROVER=~~

פורסם

יש הרבה שיטות.

לבנות מעגל עם טרנסיטור אפילו 1. שבקצב של המוזיקה מRCA או ממיציאה המנורה תפעל.

או פשוט תקחו מנורה של אוטו 12V חברו אותה לאחת היציאות של הסאב והם היא תדלק ממש משש חזק אז תוסיפו לה נגד. אין חשיבות לקוטביות פה.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
עם העצות של תמיר עוד תשרוף את האוטו

ומומלץ להחזיק מטף בהישג יש שרואים את האסטרו שלו מתקרבת!

כמו שמישהו כתב פה קודם,

יש קיטים כאלה של "נאונים" בשפת הערסים או קתודה קרה כפי שהם נקראים באמת שמתחברים ל-12 וולט ועליהם מותקן מיקרופון זעיר ומעגל שתפקידו להפעיל את הקתודה בהתאם לעוצמה שהוא שומע.

בנאונים ובקתודה קרה יש מעגל המכיל transformator שממיר את הDC לAC כדי שהקתודה תוכל לעבוד ולכן אני בספק רב שחיבור ישיר ליציאה במגבר יעבוד, ולא רק שזה ישנה בכלל את ההתנגדות שהמגבר "חש" בקצה - ויוביל לדברים שאולי אסטרופאוור שלנו אוהב לנסות ביום העצמאות בעת מפגן זיקוקים שהוא מכין למשפחה, אך מחוץ לתחום של מכונית בטוחה..

עוד עצה, קיימים קיטים מקבילים למארזי מחשב שעלותם זולה בכחצי מעלות המוצרי BRAND לרכב למרות שהפעולה שלהם זהה לחלוטין ועובדים על 12 וולט ומגוון הסטיות שלו, חוץ מקיטים לסאבים שהקוטר שלהם הוא 8 10 ו12 אינטש ניתן למצוא הרבה דברים חמודים ואפשר לשלב אותם עם מאווררים מוארים למגברים אם אתה בקטע של משחקי תאורה בתא המטען ברכב.

כמו כן קיימים גם קיטים של WIRE כמו שהיו באיביזה של crazy stereo בתחרות במחירים זולים בהרבה מהדברים שחברות האפטרמרקט לרכב מיצרות... שווה לבדוק.

• תוכן חדש...