Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש פה... אז אני בקרוב הולך לקבל רישיון ויש לי רכב... רנו סניק שנת 1999 משהו נחמד ואני מעוניין לקנות מערכת טובה... נכנסתי לנעוצים וממש הלכתי לאיבוד שם.. אז אני צריך עזרה בלמצוא איך בוחרים מערכת, מאיפה אפשר לקנות ואיך הכי פרקטי לעשות את הכל אז אשמח שתפנו אותי למידע שיעזור לי.. (בתור אחד עם 0 ידע בנושא)

תודה.

***מה... דעתך... להשתמש...בסימני פיסוק תיקניים?***

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אני מנחש שהתקציב לא גרנדיוזי אבל אתה אוהב מוזיקה טובה, אז תתחיל מרדיו נחמד של חברה מוכרת וזוג רמקולים קדמיים 2WAY או קומפוננט נציל

התקנה כמובן עדיף איפה שאתה קונה

תמיד אפשר לשפר ובאמת שהכל תלוי בתקציב.

בהצלחה

פורסם

מי אמר שהתקציב שלו לא גרנדיוזי ? אני גם נכנסתי לפה לפני שנה בלי ידע בגרוש עם 3 אלף שקל וחיפשתי הכוונה, תשאל אותו כמה הוא מוכן להשקיע ברכב ומה הוא רוצה להשיג ואז תעזור לו.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

טוב, תודה לכולם.

בעיקרון אני מקבל רכב משלי רק עוד 3 חודשים ולכן יש לי זמן לעבוד ולחסוך, ולכן אין לי תקציב מוגדר. אני אשמח לקבל אתרים שבהם אפשר לראות מחירים של מערכות שונות.

אני חושב בעיקרון על משהו כמו רמקול גדול בבגז', משהו מרשים כזה, מה טווח המחירים בערך? אני מתכוון להשקיע בזה הרבה, ואני בונה גם על העברה שלו לרכב הבא שלי (כשיגיע הזמן), תהיה עם זה בעיה?

תודה.

אני רוצה לשים משהו כזה בערך:http://www.youtube.com/watch?v=jYGUGnH7Th8 לא בגודל הזה כמובן אבל ככה...

פורסם

אוקיי הסבר ראשוני לגבי רמקולים, הרמקול ה"מרשים" הזה בבגאז' נקרא סאבוופר, מתרתו של הסאבוופר הוא צלילים נמוכים או במילים שלך לעשות בומים ורעידות זה מה שעושה באס בשירים, יש לך גם רמקולים רגילים שנותנים את שאר טווח הצילים ויש רמקולים מיוחדים כמו קומפוננטים שמופרדים לשתיי חלקים: מיד , תפקידו של המיד לתת את צלילי הביניים בין הסאב לטוויטר, תפקידו של הטוויטר הוא צלילים גבוהים כמו מצילתיים וחצוצרות, כדי לקבל סאונד מושלם אתה צריך לכסות את כל התדרים עם הרמקולים שלך, שזה אומר סאב וקומפוננט שכולל מיד וטוויטר.

הגברה:

כדי שרמקול יפעל בצורה האולטימטיבית צריך לשים לו הגברה, מערכות שמגיעות עם הרכב פועלות על הגברה חלשה של הרדיו דיסק ואם אתה רוצה לנצל את הרמקול שלך כמו שצריך אתה צריך להוציא מהרדיו דיסק כבל למגבר חיצוני והוא יגביר לך את הרמקולים.

טווח המחירים של הרכיבים הוא רחב אתה צריך לתת לנו כיוון כללי, אנחנו יכולים לבנות לך מערכת 600 שקל ועד 100,000 שקל רק תגיד איפה אתה עומד בסיפור, כדי לקבל מערכת איכותית מינימאלית (עם רמקול "מרשים") אתה צריך לפי דעתי בסביבות ה3000-4000 שקל

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

בתקציב של 5000-6000 שקל, אפשר להביא משהו איכותי שיכול לעבור מאוטו לאוטו?

ואם כן-אפשר דוגמה למערכת מומלצת?

תודה.

פורסם

זהו תקציב יפה מאוד השאלה מה מגיע עם הרכב?

אם לרכב כבר יש מכשיר שמסוגל להתחברים למגבר מה טוב אם לא תתצרתך לצמצם עוד קצת במטרה לרכוש פאנל לרכב.

אז ככה:

במערכת של רכב די פשוטה יש כמה אלמנטים:

קומפוננט קידמי חזק (בשפה שלך 2 וופרים קטנים בדלתות בגודל שמתאים לדלת) ועוד טוויטרים בכל דלת.

כמובן שקומפוננט קידמי חזק ידרוש מגבר שיזיז אותם ולכן צריך מגבר.

בנוסף בכדי שתוכל לשמוע צלילים נמוכים מומלץ להשתמש בסאב וופר (הרמקול המרשים שיש מאחורה).

וגם הוא דורש מגבר.

עוד צריך פאנל כדי שתוכל לשמוע שירים.

ולבסוף יש את אלמנט ההתקנה שגם הוא עולה כסף הרי שום אדם לא עושה דברים בחינם ולכל דבר טוב צריך לשלם.

עכשיו בגלל שזו פעם ראשונה שלך הייתי ממליץ לך ללכת על סט קומפוננט קידמי וסאב שיהיו מחוברים למגבר אחד 4 ערוצים.

ופאנל שמסוגל להוציא 4 יציאות RCA כלומר 2 ימינה 2 אחורה, אפשר גם בלי אבל אז נכנסים להוצאה שנקראת מנחת אבל עזוב בוא נשאיר את זה פשוט.

תעשה את הכל במקום אחד שתוכל לקבל מחיר גם על ההתקנה, אל תתפשר על התקנה חאפרית ותמיד תזכור אנחנו לא עשירים בכדי לקנות זול!

בהצלחה.

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם

אוקקי תודה.

יש לי נגן באוטו, ויש לי גם 2\4 רמקולים פשוטים (לא זוכר כמה)

אתה מכיר אתר שיש בו מחירים ותמונות של רמקולים לרכישה?

תודה.

פורסם

עם תקציב כזה אתה יכול להכניס שתיי מגברים ו4 רמקולים +סאב זה תלוי מה הוא מחפש רק איכות או שהוא מחפש גם עוצמה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

• תוכן חדש...