Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב זה? מגאן?

אני נוטה להאמין שרכישת החלפים באופן עצמאי תוזיל לך את העלויות אך עדיין יהיה כאן תיקון שיעלה סכום 5 ספרתי וכלל לא בטוח שהספרה הראשונה תהיה 1.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תראה, אני לא מבין גדול בנושא, אני רק רוצה להגיד, שבמידה והחלטת כן לתקן, תבדוק טוב טוב מה מצב השלדה, כי אם היא נפגעה בצורה קשה, ותקרה לך עוד תאונה, רוב הסיכויים שהיא לא תתפקד אותו דבר, והיא פשוט תקרוס לחלוטין.

שאלה לי אליך,

עם איזה צמיגים היה הרכב?(מתכוון איזה חברה, ואיזה תאריך ייצור)

הצמיגים לדעתי פעלו בצורה מחפירה. מדובר בצמיגי פאלקון שלא הצליחו לאחוז את הכביש במהירות לא גבוה בכלל. הם בני שנתיים בערך. והיו במצב תקני לחלוטין (האוטו עבר טסט לפני 4 חודשים).

פורסם
לפי מה שהבנתי מהמוסך אין פגיעת שלידה

בשפת העם, שאסי יש לו. רואים בבירור שקורה אורכית שמאלית מעוקמת.

איתמר, david1 אישר שקיבל חוות דעת ממוסך על כך שלרכב הזה אין פגיעת שלדה. מניח שהם הרימו אותו על ליפט ובדקו.

לפסול רכבים עם ריתוכים בשאסי זה נכון. רכבים שעברו איך שאומרים בשפת העם קצה שלדה, יש לזה משמעות מסחרית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
איזה רכב זה? מגאן?

אני נוטה להאמין שרכישת החלפים באופן עצמאי תוזיל לך את העלויות אך עדיין יהיה כאן תיקון שיעלה סכום 5 ספרתי וכלל לא בטוח שהספרה הראשונה תהיה 1.

איתמר.

מגאן II שנת 2006

פורסם
אין לי מקיף!

אם נסעת כ-10 שנים בלי מקיף ולא עשית תאונות, אז לא הפסדת. חסכת למעשה את מחיר הביטוח ועכשיו יש לך לשלם את נזקיך.

אבל חכה, בזה לא נגמר הסיפור:

סביר להניח שהחברה הלאומית לדרכים (מע"צ) או הרשות המקומית (אם זה בתחומה), ישלחו לך דרישה לתשלום הנזקים שנגרמו למעקה הבטיחות - זה לבד יעלה לך במקרה הטוב, אלפי שקלים נוספים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם נסעת כ-10 שנים בלי מקיף ולא עשית תאונות, אז לא הפסדת. חסכת למעשה את מחיר הביטוח ועכשיו יש לך לשלם את נזקיך.

אבל חכה, בזה לא נגמר הסיפור:

סביר להניח שהחברה הלאומית לדרכים (מע"צ) או הרשות המקומית (אם זה בתחומה), ישלחו לך דרישה לתשלום הנזקים שנגרמו למעקה הבטיחות - זה לבד יעלה לך במקרה הטוב, אלפי שקלים נוספים.

.

תאמין או לא. אבל למעקה הבטיחות לא קרה כלום. מדובר במעקה גבוה וחזק במיוחד. כזה שאמור למנוע נפילה לוואדי הנמצא בצד ימין,

פורסם
אין לי מקיף!

אז הלך הכסף.

הרכב הזה מושבת, לא שווה שקל השקעה.

תקח אותו אליך ותנסה למכור חלקים\מנוע ואולי תצליח לממש משהו כמו 5 עד 10 אלף ש"ח.

בכל מקרה מומלץ לא לתקן אותו - מדובר פה בבטיחות ובחיים שלך.

STI 2004

פורסם
איתמר, david1 אישר שקיבל חוות דעת ממוסך על כך שלרכב הזה אין פגיעת שלדה. מניח שהם הרימו אותו על ליפט ובדקו.

לפסול רכבים עם ריתוכים בשאסי זה נכון. רכבים שעברו איך שאומרים בשפת העם קצה שלדה, יש לזה משמעות מסחרית.

לפי מה שאני יודע הם לא הרימו אותו על הליפט. חוות הדעת ניתנה מבחינה מקרוב כשהאוטו על הכביש במגרש,

פורסם

בתמונות רואים בבירור שהשלדה התעקמה, לא צריך השערת מוסך בשביל זה.

אתה יודע מה, גם אם ניתן ליישר את הקורה ולא יראו כלום, עדיין הקורה חטפה מכה והתעקמה, כבר אין לה את אותו החוזק המבני שהיה לה לפני התאונה. זה יכול להשפיע על התנהגות הרכב ובעיקר אם תהיה תאונה נוספת התוצאה עלולה להיות הרבה יותר טראגית.

מאחר ולפותח השרשור אין מקיף הייתי מייעץ לו להיפרד לשלום מהרכב. אני מעריך שעלות התיקון תהיה כמו מגאן משומשת משנת 2004, אולי להוסיף עוד קצת זוזים ולקבל רכב ללא תאונות. חבל להתעסק איתה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בתמונות רואים בבירור שהשלדה התעקמה, לא צריך השערת מוסך בשביל זה.

אתה יודע מה, גם אם ניתן ליישר את הקורה ולא יראו כלום, עדיין הקורה חטפה מכה והתעקמה, כבר אין לה את אותו החוזק המבני שהיה לה לפני התאונה. זה יכול להשפיע על התנהגות הרכב ובעיקר אם תהיה תאונה נוספת התוצאה עלולה להיות הרבה יותר טראגית.

מאחר ולפותח השרשור אין מקיף הייתי מייעץ לו להיפרד לשלום מהרכב. אני מעריך שעלות התיקון תהיה כמו מגאן משומשת משנת 2004, אולי להוסיף עוד קצת זוזים ולקבל רכב ללא תאונות. חבל להתעסק איתה.

איתמר.

כמה בערך יתנו על רכב כזה בפירוקיה? לפחות יכסה חלק מהנזק...

פורסם
לפי מה שאני יודע הם לא הרימו אותו על הליפט. חוות הדעת ניתנה מבחינה מקרוב כשהאוטו על הכביש במגרש,

עדיין הם ראו את הרכב מקרוב ואפשר ליראות את מצב הקורות. מניח שלפי מצב הזה הם חישבו הצעת מחיר לתיקון.

לתקן או לא זה כמובן לשיקולך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כמה בערך יתנו על רכב כזה בפירוקיה? לפחות יכסה חלק מהנזק...

אין סיבה שלא תקבל על הרכב 5-7 אלף שקל.

יש די הרבה מה להנציל ממנו.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רואים בבירור שיש שאסי, תראה לאן התקדם המצבר ואיך נראית הקורה עליה היתה פעם מחוברת הכנף.

בפעם הבאה, לא להתקמצן ולעשות מקיף.

אם אתה ממשיך בגישה הזו של לא לשלם ביטוח , פשוט תקנה רכב זהה ותשמור את הרכב הזה כתורם איברים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תנסה למצוא סוחר שיקח אותו, הוא ייתן לך הרבה יותר ממה שתקבל מפירוקיה.

הוא יתקן אותו ברבע עלות וימכור אותו "יד ראשונה מגיסי הרופא"...

יכול להיות שתגיע לשליש עד חצי מערך הרכב.

לגבי תיקון של הרכב, לפי התמונות לא נראה ששווה להתעסק עם זה.

פורסם

הקורה העליונה הימנית (אם מסתכלים על הרכב מהמסך של המחשב כמובן) עקומה בצורה חמורה.

יש הרבה נזק בתא מנוע, הצבר עף מהתושבת שכנראה נשברה, הרדיאטור ניזוק, חוטים וצמות חוטים נקרעו, חזית שלמה של הרכב לא קיימת, כריות אויר וזה עוד לפני שהרימו את הרכב על הליפט לאומדן מדוייק של הנזק ובהתחשב שהמנוע לא נפגע.

הנזק גבוה מאוד מאוד לא משהו ששווה לתקן.

לעומת זאת יש הרבה חלקים שאפשר לקחת המרכב כמו דלתות, סלון פנימי, באגז, פנסים אחורים וכו'.

זה אגב חלק מהמחיר שמשלמים על רכב בטיחותי, הרכב מתוכנן לספוג את הנזק ולהפתרק לגורמים כדי להגן על תא הנוסעים שנשאר שלם ולכן הרכב ביצע את תפקידו בצורה טובה מאוד יש לציין.

• תוכן חדש...