Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! יש לי אופל קורסה ידני 97 מנוע 1400 עשיתי לה היום טיפול שכולל החלפת פילטר דלק, פילטר אויר, פילטר שמן, פלגים..

החלפתי ברקסים אחוריים וגם לאגר..

הטיפול לבד עם עבודה יצא לי 440 שקל ,הפלגים של beru ולפני זה, היה באוטו ngk.

הברקסים החדשים, נאמר לי ע"י המכונאי שזה של זקס,חברה גרמנית כלשהי,אני לא יודע, לא ראיתי קבלה או משהו שמעיד שמדובר באמת בחברה הזו.. לטענתו הכי טובים..480 שקל עם עבודה..

הלאגר 130 ש"ח..

לשאלותיי:

1המכונאי אומר לי דבר כזה : הלך לך לאגר וגם צריך להחליף ברקסים..זה לא הולך ביחד? זאת אומרת יש מצב שהוא תפר אותי ובעצם שילמתי על כל דבר לחוד כשבעצם זה דבר אחד שכולל בתוכו את השני?

2 לטענתו beru יותר טובים מngk ולמעשה הכי טוב שיש..זה נכון? ויש מצב שהוא שם מזויפים(אם בכלל ניתן לזייף,זו בעיקרון השאלה,ואיך אוכל לדעת)?

איך נשמע המחיר של כל אחד מהדברים שציינתי?

3 וכגבר אני צריך להתחיל להכיר את האוטו שלי ובמקום לבקש עזרה להתחיל לעזור לאחרים:lol: ברצוני לקנות ארגז כלים אבל אילו כלים אני צריך? לא רוצה לקנות סתם.. וגם זה לא שאני הולך סתם לפרק או סתם לנסות לתקן לבד דברים באוטו .. בכוונתי להתייעץ עם מישהו שמבין.. אודה לכל מי שיוכל לעזור...

פורסם
3 וכגבר אני צריך להתחיל להכיר את האוטו שלי ובמקום לבקש עזרה להתחיל לעזור לאחרים:lol:

קצת מוקדם לרכוש ארגז כלים כאשר חסר ידע בסיסי.

בכלל, זה שחסר ידע בסיסי, לא הופך אותך לגבר פחות טוב.

זה שאתה רוצה לעזור לאחרים, מחמם את הלב, ואולם, בוא נתחיל בשלב הראשון, שלאחר הברכה של "ברוך הבא אל הפורום" , אנא קרא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני, בכללם, כתיבת כותרת, ואי שימוש מוגזים בנקודות וסימני קריאה מהסוגים הבאים ( .... ????? וכו.)

הפעם ללא נעילה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מיסב (לאגר) ובלמים זה דברים שונים אבל החלפתם נעשית בסמיכות לאחר הסרת גלגל הרכב.

לי נראה שהמכונאי שלך אמין והוגן.

ביכולתך לבקש תמיד את קופסאות החלפים החדשים (וכך תראה מי היצרן שלהם) ואת החלפים הישנים שהוחלפו.

במוסך ישמחו להראות לך מה שחוק או בלוי וכך לאט לאט תלמד להכיר את המכונית, חלקיה והקשר ביניהם ואופן פעולתם.

שיטוט וקריאה בפורומי רכב טכניים, ילמדוך המון במשך הזמן.

ארגז כלים אתה יכול כבר לרכוש עם כלי עבודה בסיסיים כמברגים שונים, מכפתיים (פלייר), קוצץ חוטי חשמל (קאטר), מפתחות פתןוחים וסגורים מגודל של 8 מ"מ עד 22 מ"מ, מע' בוקסות, פטיש קטן, סרט בידוד (איזולירבנד), סכין יפנית וכו'.

בחנויות כלי עבודה למוסכים תוכל לקנות זאת וגם לקבל יעוץ והתאמה לרצונך ויכולותיך ותמיד תוכל להתקדם ולהוסיף עוד כלים.

ברכה - רפי לין

• תוכן חדש...