Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן חלש בספייס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי ספייס 2003 ורציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה לכך שהמזגן מקרר אך לא מספיק.

בעיקרון בדקתי את המזגן לפני שבועיים,נמצא תקין,לא חסר גז.

מרגיש שיוצא קור מפתחי איוורור אך לא מספיק (בייחס לרכבים רבים בהם נסעתי עם מזגן) בשביל לקרר את האוטו.

גם אחרי נסיעה של חצי שעה עם מזגן דלוק אני עדיין מרגיש שלא מספיק קר באוטו.

מה יכולה להיות הבעיה??

תודה לעוזרים.

פורסם

כמות הגז יכולה להיות תקינה אך יכולות להיות תקלות אחרות שונות ומשונות שיכולות לגרום לקירור לא תקין. למשל, מדף חימום או ברז לא אוטם, מדחס או שסתום לא תקינים, מייבש סתום, מעבה סתום ועוד ועוד.

נדרשת כנראה בדיקה יותר מקצועית למערכת המיזוג שלך.

פורסם

בפיאט פונטו "ספייס" אם מסנן אויר המזגן סתום, כמות האויר הנכנסת לתא הנוסעים חלשה וגם עוצמת הקרור נמוכה.

ראשית החלף מסנן זה שנמצא מתחת לדשבורד, בצד ימין.

בברכה - רפי לין

פורסם
בפיאט פונטו "ספייס" אם מסנן אויר המזגן סתום, כמות האויר הנכנסת לתא הנוסעים חלשה וגם עוצמת הקרור נמוכה.

ראשית החלף מסנן זה שנמצא מתחת לדשבורד, בצד ימין.

בברכה - רפי לין

ראשית תודה רבה לכל המגיבים.

רפי,האם ניתן להחליף את הפילטר באופן עצמאי או נדרשת מיומנות של איש מקצוע?

באם ניתן על איזה פילטר מדובר,איפה ניתן לקנות ואם אפשר הסבר קצר על איך אני מחליף אותו.

תודה.

פורסם
מדריך מצולם ומפורט: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=4107

נא עדכן ממצאים ותוצאות.

בהצלחה ובברכה - רפי לין

רפי תודה רבה על המדריך,

יש לך מושג למה כשאני מנסה לפתוח תמונות במדריך,אני מקבל את ההודעה הבא:

leon1482, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

בעיקרון אני רשום לאתר הזה כבר מס' שנים (כמעט ולא גלשתי בו), אני לא מנסה/ניסיתי לערוך שום דבר או משהו בסגנון....

תודה.

פורסם
נסה במוסך "פטין" בעכו.

מעדיף שלא. במוסך מורשה המחיר של המסנן לא יהיה מוצדק.....

וגם טיפלתי שם מס' פעמים באוטו (כולל החלפת מנוע) ולא אהבתי את השירות שלהם, על כל אפצ'י גונבים ממך כסף.

אם מישהו מכיר חנות שאפשר לרכוש שם פילטר במחיר הגיוני,אשמח להמלצה.

תודה.

פורסם

א. בדוק שבימים חמים כמו היום, אתה מתחיל למזג במצב סירקולציה, ולא במצב של אויר מבחוץ.

ב. בדוק שלא חסר גז, תוכל לעשות זאת אצל כל מזגניסט. אם חסר גז - כנראה שהוא דולף מהצנרת/רדיאטור - ואז תצטרך לשקול או מילוי (פתרון זמני),

או תיקון (פתרון קבוע, אך יקר יותר).

ג. יפית.

פורסם
א. בדוק שבימים חמים כמו היום, אתה מתחיל למזג במצב סירקולציה, ולא במצב של אויר מבחוץ.

ב. בדוק שלא חסר גז, תוכל לעשות זאת אצל כל מזגניסט. אם חסר גז - כנראה שהוא דולף מהצנרת/רדיאטור - ואז תצטרך לשקול או מילוי (פתרון זמני),

או תיקון (פתרון קבוע, אך יקר יותר).

ג. יפית.

א.הבורר של המזגן תמיד נמצא במצד של סירקולציה.

ב.כפי שציינתי בתחילת השרשור,אכן הייתי אצל מזגניסט,הוא בדק ואמר שאין דליפה - לא חסר גז (ככה לפחות הוא טען).

יש עוד הצעות?

תודה.

• תוכן חדש...