Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת פורד מוסטאנג GT500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לבעלי יש חלום - פעם בחיים לנהוג בפורד מוסטאנג GT500. חפשתי סוכנות רכב שמשכירות רכבים כאלה לכמה שעות, ולא מצאתי. בעבר היתה סוכנות בהרצליה, אבל היא נסגרה.

חשבתי אולי יש מועדונים או גופים אחרים שניתן לשכור מהם רכב כזה רק לכמה שעות, ולא מצאתי.

מישהו מכיר/יודע/ יכול לעזור למצוא מקום כזה?

תודה

פורסם

ממה שידוע לי יש רק 2 כאלה בארץ ושתיהם פרטיות.

ולא נראה לי שהבעלים לשלהם ימהרו לתת סיבוב לכל אחד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

:wink:

ולעניננו, בדקי עם הינומה מוטורס או סוכנויות יבוא אישי אחרות. אולי יש להם רכב מטרייד אין או משהו כזה(מן הסתם מוסטנג רגילה ולא קוברה) שתוכלי לשכור לכמה שעות.

חוץ מכמה טלפונים, אין לך מה להפסיד.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אם זה רלוונטי - בארה"ב זה נחשב לאוטו שזול יחסית לשכור (עולה פחות מלשכור מיני קופר בשביל פרופורציה)

לו הייתי את הייתי מנסה את כוחי בפורום אספנות - יש שם כמה רכבים שעונים להגדרה "רכב מרשים מאוד" גם מבלי להיות GT500, והחבר'ה שם מסבירי פנים -אולי לנהוג לא יצא לו אבל לעשות סיבוב אולי כן.

בנוסף אם נהיגה זה מה שמענין אותו - יש הדרכות נהיגה שמתקיימות עם רכבים של בתי ספר לנהיגה - מיאטות למשל, וזו יכולה להיות אחלה חוויה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שלום.

אנא ממך צרי איתי קשר בהודעה פרטית ואני ינסה כמיטב יכולתי להגשים לך את החלום.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום בני

אני פונה אליך בעקבות התגובה בפורום להודעה שלי

ניסתי פעמיים לשלוח אליך מייל - אך זה חוזר

אשמח אם תוכל לתת לי פרטים

תודה רבה

פורסם
שלום בני

אני פונה אליך בעקבות התגובה בפורום להודעה שלי

ניסתי פעמיים לשלוח אליך מייל - אך זה חוזר

אשמח אם תוכל לתת לי פרטים

תודה רבה

שלום.

שלחתי לך הודעה פרטית

בבכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...