Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעייה במנועי VW 1.4 TSI? ‏(multipage.gif1 2 3 ... דף אחרון)

מנוע שמוחלף אחרי 43K ק"מ, רכב מודל 2008.

ה C5 בשנים הללו סבלו ממתקינים חאפרים אשר גרמו לבעיות קשות , מכאן ועד הסקה על המותג כולו , זה אוםיני רק לאייל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למי אכפת מVW?

השרשור הזה עוסק בטויוטה לא ?

ולמי אכפת מסיטרואן , השירשור עוסק בטויוטה לא ?

פורסם

לא רק.

השרשור גם עוסק ברכבים שלכאורה יותר כדאי לקנות במחירון של הקורולה.

לכאורה אומר : יותר שנתון באותו כסף.

כמו כן התוצרת החביבה עליך הוזכרה מספר פעמים בשרשור הזה.

נזילות שמן, בעיות בבומבות, בגירים וכו' זה גם מתקינים חאפרים ? GIVE ME A BREAK.

מסבירים לך שהדגמים של 2005-2007 מהדור הקודם של הטויוטה יש להם ביקוש מטורף מכיוון שבשנתונים שלפניהם בחלק מהאקזמפלרים יש בעיות ובשנתונים שאחריהם יש את הגיר הרובוטי המאכזב ואתה לא מוכן לקבל את זה.

הרי אתה לא מכיר את השוק, אתה לא מתעניין ברכש רכבים כאלה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא רק.

השרשור גם עוסק ברכבים שלכאורה יותר כדאי לקנות במחירון של הקורולה.

לכאורה אומר : יותר שנתון באותו כסף.

כמו כן התוצרת החביבה עליך הוזכרה מספר פעמים בשרשור הזה.

- מי הזכיר ?, אני הזכרתי רק אופציה יפנית , למיטב ידעתי סיטרואן אינה יפנית.

נזילות שמן, בעיות בבומבות, בגירים וכו' זה גם מתקינים חאפרים ? GIVE ME A BREAK.

- נזילות שמן יחודיות רק לסיטרואן ? , לגיר יש בעיה של שסתומים חשמלים , רוצה לדבר על הגיר של VW?

אין שום בעיה בבומבות אם מחליפים ומטפלים ברכב בזמן , אבל לך אין מושג בנושא , אתה ניזון מדעות קדומות לרוב.

מסבירים לך שהדגמים של 2005-2007 מהדור הקודם של הטויוטה יש להם ביקוש מטורף מכיוון שבשנתונים שלפניהם בחלק מהאקזמפלרים יש בעיות ובשנתונים שאחריהם יש את הגיר הרובוטי המאכזב ואתה לא מוכן לקבל את זה.

הרי אתה לא מכיר את השוק, אתה לא מתעניין ברכש רכבים כאלה.

אני בהחלט מודע למחירון הלא שפוי של הקורולה, לכן המלצתי לפותח השירשור לבדוק חלופות שיתנו לו רכב חדש יותר , ובאותה רמה עבור הכסף שלו.

לטעמי זה עדין לגיטימי.

פורסם
מה הקשר בין סוכנות המכירות של אינפיניטי לשירות של טויוטה קורולה (במוסכים וכו')

אני חייב לציין למרות שאני לא בעלים ישיר של רכב של היבואן הזה :לפי ההתרשמות שלי (מהטיפולים במכוניות של ההורים מעל עשור) מדובר ביבואן עם השירות הטוב ביותר בארץ.

להשוות את השירות הזה למה שקרסו נותנים ללקוח זה לעשות צחוק מהעבודה.

ובקשר ל CX , יש רכבים מסויימים שמיועדים למחפשי מציאות. אין מה לומר, סיטרואן ושות עמוסים בגימיקים וכל זאת במחיר נמוך. לעומת זאת מראות כאלה (לא נגענו!,סתם ככה מרפרוף בפורום הטכני) הם לא משהו נדיר במיוחד וברור לכולנו שאין ארוחות חינם בחיים. הרכבים האלה לא סתם זולים וגם נמכרים בעשרות אלפי שקלים מתחת למחירון לעתים.

נזילה של נוזל שמשות.... אין כבר מה להוסיף על זה,זה אומר מבחינתי כבר הכל.

הרגת אותי עכשיו.

אין ארוחות חינם.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

חברים - עובדות שאי אפשר להתווכח איתן - בקרת האיכות של טויוטה היא מהטובות בעולם.

אם שמים בצד את הRECALL האחרון ואת הבעיות של קורולה 2003-4, מדובר ביצרן איכותי מאין כמוהו שנותן אמינות ושקט נפשי.

המחיר שצריך לשלם בעבור האמינות ובקרת האיכות הגבוהה והפלסטיקה האיכותית שלו - הוא בקנייה של רכב משעמם, מכוער (זה כבר עניין של טעם) שלא מציע נוחות יותר מסבירה וצריכת הדלק שלו בינונית.

לרוב האנשים - זה מתאים. הם לא מחפשים עיצוב, לא התנהגות כביש ולא חיסכון בדלק. רק כמה שפחות להכנס למוסכים.

דבר זה מחלחל גם לתחום הרכב המשומש, וככה אפשר להגיע למצב שיאריס שנת 2000 עם מנוע 1000, עולה 5 אלף ש"ח יותר מפונטו 2006 עם מנוע 1200 ו-80 אלף ק"מ פחות על השעון.

כמו כן ברכב משומש אין שום אקדח שמוצמד לרקה - אם המחירון לא היה משקף את המצב בפועל, אף אחד לא היה משלם מחירון כ"כ גבוה על טויוטה. אבל עובדה היא, שתשים היום מודעת מכירה על קורולה יד 1 מפרטי עם ק"מ סביר וספר טיפולים - והטלפון לא יפסיק לצלצל.

אני אישית לא הסתכלתי אפילו לכיוון של רכבי טויוטה, לא רק כי העיצוב לא מדבר אלי או כי הנוחות לא מתאימה לי - אלא כי אני לא מוכן לשלם 40 אלף ש"ח לגרוטאה בת 10.

אם מישהו מוכן לשלם את הכסף הנ"ל, שייבדל לחיים ארוכים.

ולכל מי שמשווה את הC5 לקורולה -

מה קשור?!

ביום שבקורולה יהיו 24 מחשבי בקרה, בומבות הידראוליות, תא קירור בתא כפפות וכך הלאה - אז נדבר. כל עוד אין את הדברים הללו, אין בכלל מקום להשוואה.

מצורפת תמונה של סיטרואן אמינה בהרבה מהטויוטה, שבה בחיים לא יתקלקל ההגה, או חלונות החשמל, או מנגנון הסאנרוף:

2cv-dolly-gb.jpg

פורסם

נזילה של נוזל שמשות זה כולה סדק במיכל או באחד הצינורות. תיקון של עשרות שקלים. אפשר לחשוב. משהו שברכב יפני, ככל הנראה, אף אחד לא היה בכלל טורח לציין.

אם כבר, לאחרונה יצא לי, מסיבות כאלה ואחרות, לחפש רכב יפני. ההזנחה חוגגת - מרוב שהאנשים חושבים שהרכבים לא דורשים כל אחזקה מוזנח כל מה שרק אפשר. ומה שמדהים, זה שחרף שפע התקלות האנשים עדיין בטוחים שהכל שטויות. בעלים ממוצע של רכב יפני משפחתי פשוט לא יודה, לא בפורום אך בעיקר לא בפני עצמו, שהרכב עלול, חלילה, לסבול מתקלה כל שהי או שאיזשהו חלק סיים את חייו (וזה נורמלי, למען הסר ספק) ברכב שלו שלא רואה מוסך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נזילה של נוזל שמשות.... אין כבר מה להוסיף על זה,זה אומר מבחינתי כבר הכל.

הרגת אותי עכשיו.

אין ארוחות חינם.

ומה לגבי הריקול האחרון של טויוטה, נזילה של דלק ממיכל הדלק לאחר תאונה.

זה באמת יכול להרוג אותך.

פורסם
ומה לגבי הריקול האחרון של טויוטה, נזילה של דלק ממיכל הדלק לאחר תאונה.

זה באמת יכול להרוג אותך.

ומה עם הריקול האחרון של רנו? בלם חניה לא תקין? זה באמת יכול להרוג אנשים חפים מפשע אם הם לא יצליחו לברוח מהסניק המתדרדרת.

קיצר לכולם יש ריקולים.

והיפניות הוכיחו את האמינות שלהן ולא סתם יצא להן שם אמין.

כל אחד שיקנה מה שטוב לו. על איכות משלמים.

כבר נמאס לחזור על אותם שרשורים ותגובות כל פעם.

פורסם

אייל, אני מבקש שלא תסלף נתונים שקשורים אלי, גם אני יכול לעשות חיפוש על כל דגם שתרצה ולהדפיס את התוצאות.

99 אחוז מרוכשי הרכב בישראל לא מודעים לתקלות קטנות, ובטח ובטח שלא כותבים בפורומים אודותם, אלא הולכים למוסך מורשה ונשחטים במחיר ובשירות, והעולם, אליבא דאייל, כמנהגו נוהג.

רכבים מתקדמים יותר, בעלי יחס עלות תועלת טוב הרבה יותר מאשר המשפחטומטית יפנומטית שקרטל הליסינג והיבואנים מואילים בטובם להביא לרשותך, נרכשים על ידי אנשים שבודקים כל פיפס ברכב, וכן, גם מפרסמים פוסטים שאפשר לצטט אח"כ כדי להדגים כמה צרות הרכב עושה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה לא היה חיפוש אם אעשה חיפוש אוכל להראות הרבה יותר מ3 רצוף...

זה היה רצף ספונטני שראיתי בפורום טכני לא מזמן, לכדתי את התמונה ושמרתי אותה להזדמנות כמו זו.

אפרופו תקלות "קטנות" : מה שלום הגיר שלך?

בדיוק כמו רכב שנכבה באמצע נסיעה באמצע כביש ראשי שזו תקלה לא נדירה ברכבים שאתה מחבב.

תכף תענה ותספר לנו על בעיית דוושת הגז של הטויוטה ואז אני אענה לך שכשהרכב נכבה באמצע הכביש אין לך ברקסים בכלל.. :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נהג מתחיל, אתה ההוכחה כמה הרכב הזה לא אמין. אתה פשוט עברת לגור בפורום הטכני.

רכשת את הרכב הזה רק בגלל שהוא ''מפנק''.

אז להוציא עליו כסף כל שני/חמישי זה פינוק? לי עם המאזדה3 חוץ מטיפולים שגרתיים כל 15k אין שום צרות! ואם היה הייתי אומר.

וזה לדעתי, פינוק אמיתי.

פורסם
ומה עם הריקול האחרון של רנו? בלם חניה לא תקין? זה באמת יכול להרוג אנשים חפים מפשע אם הם לא יצליחו לברוח מהסניק המתדרדרת.

קיצר לכולם יש ריקולים.

והיפניות הוכיחו את האמינות שלהן ולא סתם יצא להן שם אמין.

כל אחד שיקנה מה שטוב לו. על איכות משלמים.

כבר נמאס לחזור על אותם שרשורים ותגובות כל פעם.

ולגבי רנו, הריקול היה בעקבות חשש לבעיה בבלם החניה.

טויוטה הסתירה בעיה שהרגה למעלה מ 50 איש , כנראה שעובדות לא מבלבלות אותך.

פורסם
זה לא היה חיפוש אם אעשה חיפוש אוכל להראות הרבה יותר מ3 רצוף...

זה היה רצף ספונטני שראיתי בפורום טכני לא מזמן, לכדתי את התמונה ושמרתי אותה להזדמנות כמו זו.

אפרופו תקלות "קטנות" : מה שלום הגיר שלך?

בדיוק כמו רכב שנכבה באמצע נסיעה באמצע כביש ראשי שזו תקלה לא נדירה ברכבים שאתה מחבב.

תכף תענה ותספר לנו על בעיית דוושת הגז של הטויוטה ואז אני אענה לך שכשהרכב נכבה באמצע הכביש אין לך ברקסים בכלל.. :)

אתה במקרה "לוכד" תמונות , ומצלם צרפתיות תקועות בצידי הדרך.

הכל במקרה...

ושוב , הרכבים אשר כבו במהלך נסיעה היו רכבים אשר סבלו מתקלות עקב התקנות מקומיות רשלניות בשנים הראשונות של הרכב בארץ ,כלומר 2002-2003 .

הדוושה של טויוטה היא תקלה מפס היצור של טויוטה שעלתה בחיים של יותר מ 50 איש .

לפחות תדייק בעובדות.

• תוכן חדש...