Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני אשמח אם תעזרו לי להחליט טם לקנות פיז'ו 206 (2006 , 1.4 , 60000 קמ , יד 1 , טיפטרוניק ) עם הבעיות הנ"ל:

1- צריך להחליף בולמים אחוריים

2- מחזיר שמן לצריות

3- שמן מדחס נוזל

4- החלפת שסתומים בגיר

5- מצבר

סיכמתי לפני הבדיקה שסכום התיקון יירד מהמחירון, התיקונים הנ"ל עולים בסביבות 6000 שקל (בדיקה והערכה במוסך פיז'ו בתל אביב) . עוד בעייה הייתה שגיליתי בבדיקה שהאוטו עבר תאונות קלות ( אין פגיעה בשלדה - חוץ מסימנים למילוי בעמוד) אבל הוחלף מכסה מנוע, דלת נהג ושני כנפיים.

אני הופתעתי מכל זה כי על הנייר האוטו אמור להיות טוב מאוד.

אני מאוד אודה לכם אם תתיחסו :) בעיקר לשאלות:

1- כמה רצינית הבעיה של להחליף שסתומים? האם זה יגרור עוד בעיות? זו הבעיה הכי גדולה שיש לי עם האוטו (אני לא מבין גדול - אבל נשמע לי שזה החלק הכי בעייתי)

2- האם להוריד ממחיר המחירון את החלק של התאונות שלא דווחו לי? וכמה? מה זה מילוי עמוד(יש סימנים)?

3- והשאלה הגדולה, האם שווה לי להתעסק עם כל זה ? או פשוט להמשיך לחפש?

4- האם מקובל לדרוש תשלום על הבדיקה במקרה ומתגלים דברים שלא דווחו?

תודה לכולם מראש !!!!

פורסם

תאמין לי אתה לא רוצה להיכנס עם בעיות גיר למוסך, ועוד רכב שנת 2006, הרכב כנראה קיבל "מכה", אני הייתי מדלג הלאה . דעתי האישית בלבד.

פורסם

תעבור הלאה. לי זה נשמע כמו התחלה רעה.

אם אתה רוצה להנות מהשנים המשותפות שלך עם ה206, אני ממליץ לך לחפש מכונית קצת יותר שמורה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואם הם לוקחים את זה על עצמם? אז כדאי, או שאם רכב בן 4 עם 60000 ק"מ מגיע לכזה מצב זה סימן לא טוב לבאות?

פורסם

לפי תיאור ניראה שלרכב יש בלאי מעבר לסביר יחסית לקילומטרז' ושנתון. מצב שני, אולי חלק מממצאי מכון בדיקה הם כסת"חים.

הרכב הוא מחברת השכרה או ליסינג? (זה יכול להסביר את הבלאי המוגבר)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא - יד 1 פרטית מבחורה. שנוהגת רע.

אולי חלק ממצאי המכון הם כסת"ח - אבל איך אתה מסביר 6000 ש"ח שהעריכו את עלות התיקונים במוסך שלהם?

פורסם

אם מוכרת מוכנה לסדר את הבעיות על חשבונה במוסך מורשה מטעם יבואן ואת תשלמי לה אחרי זה מחיר שהיא דורשת, אולי בסופו של דבר מדובר על עיסקה סבירה - קשה מאוד ככה להחליט את זה.

מעבר לזה, 206 רכב לא נדיר וכדאי מאוד לבדוק אקזמפלרים נוספים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...