Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע וחצי רכשתי רנו קליאו B 2000 ידנית 1.4

עכשיו בגלל הימים החמים הפעלתי מזגן , שמתי על 4 ופול קור וזה מוציא אוויר קר , אבל הרכב לא מתקרר ! (יש לציין שבמהירות 1-2 המזגן בכלל לא מורגש , ב-3 מורגש כבר )

נסעתי סביבות ה-20 דקות (עירוני ובין עירוני) וכלום .

הסלד יציב , הכל נורמטיבי .

עכשיו האלה שלי היא , מה מומלץ לעשות למערכת קירור ברכב כדי שהיא תוציא אוויר קר יותר ? ובלי להשקיע אלף-אלפיים שקל (אולי מדובר בגז למזגן ?)

ובנוסף לשאלה אשמח לקבל המלצה למזגניסט שאוכל לפנות עליו , רצוי באזור ראשל"צ והסביבה .

פורסם

ווידיתי .. מחיפוש בפורום הבנתי שניקוי מעבה מזגן יכול לפתור את הבעיה ..

אשמח לקבל הכוונה איפה המעבה נמצא על מנת לנקותו

פורסם

אצלי אני החלפתי את הפילטר של המזגן (אומנם במקורי עם מחיר לא שפוי של 200 ש"ח) אבל ההבדל מורגש מאוד אז זה בהחלט שווה כל שקל.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

את האמת אני לא יכול להפנות אותך כי אני לא מכיר איזורים ברשל"צ והסביבה , אבל אתה יכול להחליף את זה במוסך שאתה מטפל בקביעות או כמוני, שאני קניתי את הפילטר במוסך מורשה של יונדאי ביהוד (המוסך שאני מטפל בקביעות )והרכבתי אותו לבד (עבודה של 10 דקות ) בתנאי שאתה יודע איך מחליפים.

אצלי הייתי צריך להחליף ב40 אלף והחלפתי ב 75 אלף ק"מ והפילטר היה ממש סתום ושחור, אצלך הוא יהיה בטח במצב יותר גרוע כי לא החליפו אף פעם. אז בהחלט תרגיש שיפור רציני במיזוג אוויר.

בהצלחה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

במקרים שלא יוצא הרבה אויר מפתחי המיזוג - זה בדר"כ בגלל פילטר מזגן סתום.

( עלותו - 30-50 ש"ח לתחליפי - אפשר אפילו להחליף לבד: מתחת למגב הימני קדמי ברכב ( מול הנוסע ) יש תא ( הוא ממוקם בחלק החיצוני של הרכב - שלא תחפש אותו בתוך תא הנוסעים ) , אם תפתח אותו- הוא תפוס עם קליפסים , תגלה שיש בפנים קופסה עם שני ברגים בחלקה העליון- קופסה זו מכילה את הפילטר מזגן. תפתח את הברגים ששייכים למכסה ותחליף אותו ( תדאג לשים את הפילטר החדש עם חיצי כיוון האויר מופנים באותו כיוון כמו בפילטר הקיים.)

יכול להיות שהמזגן לא מקרר מאותה הסיבה - פילטר סתום. אך בדר"כ זה בגלל שחסר גז.

לגבי הגז - גש למזגניסט שיבדוק את כמות הגז במערכת והאם ישנן דליפות.

בהצלחה

פורסם

פתחתי את המכסה שמכסה את הפילטר מזגן , וגיליתי שלא קיים בכלל פילטר מזגן ברכב הזה >

יש שם אבנים ומה שבא לכם , עכשיו זה מתחבר לקופסא שחורה גדולה כזאת וישר לתוך האוטו , האם החלק הזה ניתן לפירוק וניקוי ? על מנת שאחרי זה אני אכניס פילטר מזגן חדש כי עכשיו אם אני אשים לא תיהיה לו השפעה - אני אעלה תמונות בהמשך של צילום המקום מרחוק ומקרוב

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני יודע ששם צריך להיות הפילטר , אבל מה הטעם שאני אכניס אותו עכשיו אם כל החלקים ליד עמוסים בלכלוך?! ואני לא יודע איך לפרק את הקופסא השחורה הזאת כדי לנקות אותה.

אשמח לקבל ייעוץ לפני שאני פונה למזגניסט

ואגב עבר זמן רב מפרסום השרשור מכיוון שהייתי בחופשה באילת אך הנושא עדיין רלוונטי

• תוכן חדש...