Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה שהסוויפט מוחלפת בקרוב היא לא סיבה לא ללכת עליה. המנוע והעיצוב שלה בסדר גמור וגם האבזור לא נופל מהמתחרות, 5 שנים לאחר השקתה.

אפשר לשקול גם את הפאביה TSI החדשה שאמורה להגיע בימים אלו לסוכנויות.

איתמר.

איתמר, השילוב מנוע-גיר שלה נופל משמעותית משל הפביה והפולו TSI, היא פחות מרווחת מהן, יש לה תא מטען זעיר ועוד רגע היא קשורה לעבר.

כיום היא פחות רלוונטית אל מול המתחרות, אך בהחלט אחת האופציות היותר מהנות לנהיגה.

הפונטו איבו מרגישה מעט יותר טוב מהגרנדה פונטו. מרשימה ביותר היא לא, בעיקר לא המחיר (110K עבור 1.4 "מולטיאייר" ידנית).

ולגאון שקפץ לגבי עלויות אחזקה - אוקיי. הוואגיות זולות יותר לאחזקה. מצד שני, הן חסכוניות משמעותית משאר האופציות

כך שאומנם תשלם יותר בעלויות הטיפולים אך תרוויח בעלויות הדלק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מצטרף להמלצה על סוזוקי SX4 חמש דלתות, יש לה כוח כמו לקורולה גודל יותר דומה לפיאסטה, נראית טוב, המחיר טוב (כ-112000), לדעתי שווה בדיקה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

היום הלכתי לראות מכוניות בפיז'ו אז יש להם את ה207 וה308 במחירים ממש טובים, מה אתם אומרים על המכוניות הללו?

פורסם

הפיאסטה רכב מעולה! והנמכר מסוגו באירופה,הרכב נמכר ב-105K שזה מחיר מצויין לתמורה הגבוה והאיכותית שהרכב נותן,החיסרון היחידי של הרכב זה שהוא עצל במקצת,אבל מי שרוכש רכב מהסוג הזה לא מחפש רכב לפתיחות:shock:.

http://www.mysay.co.il/articles/ShowArticle.aspx?articlePI=aaaeah

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-24198,750-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%94-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95.aspx

:fadein:
פורסם

למה דווקא ישר הלכת על טויוטה קורולה?

תנסה לבדוק גם כמה מהיפניות האחרות, כמו הונדה (מעולה) או סובארו מפנקת...

במידה ובכל זאת תרצה מיני, גם אני מצטרף לחברה שהמליצו על הסוויפט.

שיהיה בהצלחה! :)

למה?! ככה!

פורסם
למה דווקא ישר הלכת על טויוטה קורולה?

תנסה לבדוק גם כמה מהיפניות האחרות, כמו הונדה (מעולה) או סובארו מפנקת...

במידה ובכל זאת תרצה מיני, גם אני מצטרף לחברה שהמליצו על הסוויפט.

שיהיה בהצלחה! :)

הונדה וסובארו מאוד יקרות.

יש למישהו פורד פיאסטה שיכול לתת לי חוות דעת על הרכב? אני יודע מה אומרים על הרכב הזה שהוא טוב והכל אבל הוא לא זריז במיוחד, השאלה מה אומרים בעלי הפיאסטה אם בכלל הם מרוצים מהרכב ואם כדאי לקנות את הרכב.

פורסם
הונדה וסובארו מאוד יקרות.

יש למישהו פורד פיאסטה שיכול לתת לי חוות דעת על הרכב? אני יודע מה אומרים על הרכב הזה שהוא טוב והכל אבל הוא לא זריז במיוחד, השאלה מה אומרים בעלי הפיאסטה אם בכלל הם מרוצים מהרכב ואם כדאי לקנות את הרכב.

מישהו בבקשה יכול לענות לי על השאלה הזאת?

אני רוצה לקנות רכב בערך עוד שבוע או שבועיים אז אני צריך שתעזרו לי לגבש החלטה.

פורסם

אני מתנייד בשבוע האחרון בקיה פורטה חדשה, אני בהחלט מופתע לטובה מהרכב, ובעיקר מהחבילה אותה הוא מציע.

ממליץ לך לבדוק את האופציה הנ"ל, אם אתה חבר בהסתדרות המורים תוכל לקבל את הדגם המציוד ב 108 א"ש במקום 118 א"ש.

הרכב מצויד ומאובזר , מרווח , מנוע חזק , חיסרון מול המאגאן הקודמת שלי הוא נוחות נסיעה בעיר שם הפורטה מעט נוקשה, אבל לא משהו יוצא דופן מול הקורולה ואו כל יפנית \ קוראנית אחרת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...