Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לצערי הרב נתתי רוורס לא מחושב,עליתי על בקבוק,והתוצאה-צמיג אחורי ימני מפונצ'ר.למזלי,יש לי ברכב צמיג רזרבי מנופח וחדש והרכבתי אותו.

אני חיפשתי בפורום על פנצ'ריות וראיתי המלצות נכבדות על צמיגי אנטון.הבעיה היא שאני עם צמיג רזרבי,ודי חושש מנסיעה לטווח ארוך עם צמיג רזרבי.

ראיתי שיש פנצ'ריה בתחנת פז על שדרות קוגל בחולון.בנוסף,ראיתי גם 2 פנצ'ריות-אחת באוטודיפו באזור התעשייה בחולון,והשנייה ממש בתוכו ברח' הפלד.

שאלותיי הן-האם זה בטוח לנסוע על הצמיג הרזרבי קילומטרז' שכזה? (אחרי שעשיתי את חולון-ראשון הלוך חזור).אני די חושש להמשיך לנסוע על הצמיג הרזרבי.

בנוסף,האם מישהו מכיר את 3 הפנצ'ריות הללו שהזכרתי?

האם אני מחויב (חס וחלילה) להחליף 2 גלגלים במידה ולא יהיה ניתן לתקן את הצמיג שלי?הצמיג שלי הוא continental contipremium contact 2 ומידותיו 185\60\R15.

תודה רבה,

מתן.

פורסם

תקפוץ לאוטודיפו, יש שם צמיגן. אם הפנצ'ר ניתן לתיקון ( דרך אגב איפה הפנצ'ר? בצד הצמיג או במרכז?) יתקנו לך אותו. אם לא, תצטרך לבצע סקר שוק על מחירים.

מכיוון שאני כבר לא עובד באוטודיפו, אני לא יודע איזה מבצעים יש כרגע על צמיגים.

פורסם

יש פנצ'רייה של אנטון (אחיו של ההוא המפורסם מיפו) ברחוב האורגים בחולון, ומניסיוני הוא בסדר גמור, גם במחיר וגם בשירות.

אני מניח שהרכב שלך חדש יחסית כך שרוב הסיכויים הם שהצמיג הרזרבי שלך חדש יחסית ואין סיבה שתחשוש מנסיעה איתו. כמובן שיש צורך לוודא כי לחץ האוויר בצמיג תקין ולנהוג בצורה שקולה (זה לא הזמן לסשן התגרזנות בנס-הרים).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תקפוץ לאוטודיפו, יש שם צמיגן. אם הפנצ'ר ניתן לתיקון ( דרך אגב איפה הפנצ'ר? בצד הצמיג או במרכז?) יתקנו לך אותו. אם לא, תצטרך לבצע סקר שוק על מחירים.

מכיוון שאני כבר לא עובד באוטודיפו, אני לא יודע איזה מבצעים יש כרגע על צמיגים.

הפנצ'ר במרכז הצמיג,הבקבוק נכנס באמצע הסוליה.

האם אני יכול לקנות צמיג אחד או שאני מחויב לקנות זוג עקב איזון?

פורסם

אתה לא מחויב לקנות שני צמיגים. הפנצ'ר מאכר ימכור לך צמיג בודד ואפילו תוכל לעבור כך טסט.

אבל מבחינה בטיחותית - כדאי מאוד שיהיו לך זוג צמיגים זהה על אותו הסרן. או במילים אחרות, זה לא בטיחותי לנסוע עם שני צמיגים שונים על אותו הסרן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...