Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא הוופר של הדואט כי אם קרוב משפחה שלו.

מאחר ואמרתי שגם ציון שם החברה והדגם יתקבלו אז הזוכה המאושר הוא mill3r שחשב שמדובר במורל MW164. בצע העברה בנקאית על סך 29.90 דמי משלוח ומחזיק המפתחות בדרך אליך!

למעשה מדובר במורל MW160 שהוא אבא של ה 164, וכשרשמתי רמקול ישן התכוונתי לכך שמדובר ברמקול בן 20. יש מספר שינויים בין ה MW160 ל MW164 שעדיין נמכר היום, בעיקר בבאסקט (שלדת הרמקול) מערכת המגנטים (כפול ב 164, בודד ב 160) ובממברנה, שב 164 עשוייה מנייר מצופה באיזה פולימר שמקנה לה מרקם חלק בעוד ה 160 הוא נייר עם ציפוי לא ברור.

כמו כן ככל הידוע לי ה 164 מעולם לא יוצר בתצורת 4 אוהם, מה שה 160 כן.

הרמקולים האלה חדשים חלוטין והוצאו מהבויידם של אומגה אודיו בחולון. הסראונד (טבעת הגומי מסביב לרמקול) המקורי היה בכלל עשוי מספוג ואילו הרמקולים האלה הוחלפו לסראונד מגומי, מה שאמור להבטיח להם אורך חיים כמעט נצחי בשימוש נכון.

שתי הסיבות העיקריות שהובילו אותי לרכישת הוופרים האלה הם:

1. סליל של 3" - מאחר ואין לי סאב ברכב ואני אעבוד בתצורת 3 חלקים חיפשתי וופרים שיהיו קצת יותר חזקים בתחום הבאס, לוופר כזה יש פוטנציאל גדול.

2. עומק התקנה - אני מוגבל ל 6 ס"מ וזה אחרי טבעות הגבהה. העומק הזה פוסל 99.9% מהוופרים בשוק, אפילו מורל הייבריד \ אילייט גבוליים, והם נחשבים רמקולים בכלל לא עמוקים :?. הוופרים האלה הם בעלי עומק של 5.5 ס"מ.

זהו. אני מקווה להתקין אותם בשבוע הבא, לתת להם קצת לרוץ ואז לשתף ברשמים. ברשת לא מצאתי להם כמעט אזכורים, למעט אתר אחד עם טבלה ונתונים טכניים, שגם בו מתייחסים לדגם ה 8 אוהם. איך שלא יהיה כל קשר בין הרמקול הזה ל SPEC המקורי מקרי בהחלט, גם עקב הזמן שעבר וגם החלפת הסראונד שמשנה את כל הפרמטרים. הוופר הזה הולך להיות ניסוי וטעייה, כמו שאנחנו אוהבים :wink:

איתמר.

E 005.jpg

E 007.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עדיין מותקנים.

בשבוע הבא אני מקווה שיהיה לי זמן לשבת על המערכת, המגבר והרמקולים משתדרגים :twisted:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם כל תתחדש!

דבר שני, אני מאושר!

כחייל תפרן אין לי אפשרות להעביר כלום (הבנק לא מאפשר) אבל אשמח לאסוף אותו בעצמי ולהזמין אותך לבירה על חשבוני. :)

גילוי נאות, לאבא שלי יש חנות לאביזרי רכב ואני רואה רמקולים על בסיס יום יומי (כרגע רק בסופי שבוע, צבא).

פורסם

העיקר במפגשים האחרונים טענת בעוז רוח "ברכב הזה אני לא משקיע במערכת! אין לי כסף! בלה בלה בלה!"

תתחדש :-D

נראה בהחלט מעניין.

מתחדשת*

פורסם

באמת אין לי כסף. הרעיון הוא לשדרג אבל למכור את הציוד הישן ולהחזיר עלויות.

הסט אפ החדש יכלול סט 3 חלקים שכבר יושב בבית מימים ימימה ורק היה חסר לי וופרים. על המגבר שיהיה בסט-אפ החדש יפתח שרשור נפרד :wink:

לגבי ה MW160 של דיינאודיו - למעט שם הדגם הזהה והעובדה שלשניהם יש voice coil של 3" - אין ביניהם כל קשר. יש תיאוריות על שיתוף פעולה בעבר בין מורל, DLS ודיינאודיו, אבל אני לא מכיר שום מסמך רשמי כזה. אולי לניר יש מידע מבוסס והוא יוכל להרחיב.

איתמר.

פורסם

לדיינאודיו יש קשר או יותר נכון היה קשר ואפילו הדוק, הם היו שותפים בעבר הרחוק:), בתחילת דרכם.

DLS, אינם קשורים בשום צורה למורל, למרות שהם חולקים הרבה רכיבים דומים כי הם רוכשים חלק מחומרי הגלם(ממברנות לטוויטרים,באסקטים וכו') באותם מפעלים באירופה.

פרט לכך, אין בינהם קשר.

under construction..

• תוכן חדש...