Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי מעדיפויות שלך ואיזה רכב. בתנאים שונים בולמים שונים עדיפים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תלוי מעדיפויות שלך ואיזה רכב. בתנאים שונים בולמים שונים עדיפים.

אני רוצה שתהיה לי נסיעה חלקה ושאני לא ארגיש כל אבן, אז כדי קשים או רכים?

פורסם

יש רכבים ששום דבר לא יעזור להם כדי שתיהיה בהם נסיעה חלקה. זה לא רק בלמ"ז, כאן נכנסים לתמונה גם: צמיגים (חתך וקוטר), סוג מתלים וכד'.

בולמים צריכים להיות מתואמים לעומס שרכב שלך עומד בו.

באופן כללי מאוד ובאופן מאוד גס, כדי שנסיעה תיהיה חלקה אתה צריך:

1. צמיגים בקוטר גדול

2. צמיגים רכים

3. צמיגים בחתח גבוה יחסית

4. בולמי זעזועים רכים יחסית

ציין איזה רכב ברשותך, האם אתה משתמש בג'נטים בקוטר מקורי או החלפתי לג'נטים גדולים עם חתך נמוך (זו גם יכולה להיות סיבה לכך שנסיעה נעשתה קשיחה יותר) או אולי אתה מנפח צמיגים יותר ממה שצריך, יש הוראות יצרן ללחץ בצמיגים לפי עומס.

אולי, אם נוחות וחלקות נסיעה כל כך חשובה לך, היגיע זמן לעבור לרכב בעל מערכת מתלים מתאימה יותר לצורך זה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ברשותי יונדאי אלנטרה 2001

שלום חבר

גם ברשותי אלנטרה 2006, איני יודע אם יש לנו את אותם בולמי הזעזועים בגלל פער השנים

אבל ידוע שבולמי הזעזועים המקוריים של האלנטרה בין הנוחים שיש בקטגוריית ה-1600 סמ"ק.

אני הייתי ממליץ לך על הבולמים המקוריים של החברה , רכות ואחיזת כביש טובה.

בהצלחה .

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

• תוכן חדש...