Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים! יש לי נייד NOKIA 6267 דור 3, של חב' סלקום. האם הוא יכול לשמש לי כמודם למחשב? אם כן, אז איך אני מחבר אותו למחשב?

פורסם

יש תוכנה מצויינת של נוקיה בשם PC Suite. תתקין אותה, אני לא בטוח איך היא עובדת עם הטלפון שלך, עם הN95 שלי הייתה אפשרות לחיבור לאינטרנט מתוך התוכנה (דרך Bluetooth ונדמה לי שגם USB). עבד מעולה.

תתקין את התוכנה ותחפש באחת האופציות במסך הראשי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון למחשב נייד.

עשיתי את זה כבר לפני חמש שנים, עם מכשיר עתיק של נוקיה. עד כמה שאני זוכר זה היה עם תכנת PC Suite ולא חיברתי את הטלפון למחשב עם כבל, אלא ע"י אינפרה-אדום (שהיום כבר כמעט לא קיים, אז זה צריך להתחבר עם BT).

כל זה כמובן לשימוש חירום ולזמן קצר. אם הכוונה לעשות את זה לעיתים קרובות אז אין תחליף למודם סלולרי (והכי טוב למצוא רשת אינטרנט אלחוטי פתוחה ואז זה גם בחינם).

פורסם

ניתן גם ניתן כפי שהסבירו לך.

לפני שתעשה את הטעות ותתחבר לאינטרנט דרך מפעיל סלולרי לשירות הGPRS קנה חבילת גלישה.

לדוגמא, שימוש באינטרנט הסלולרי דרך סלקום והורדה של 1 מגה בלבד עולה למעלה מעשרה שקלים ללא חבילת גלישה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...