Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

הטיפול השנתי בקורולה שלי קרב ובא ורציתי להתייעץ לגבי כמה דברים.

כל כמה זמן מחליפים ברקסים? ואיך יודעים אם הם גמורים? החלפתי לפני שנתיים את הרפידות והשאלה אם גם השנה צריך? כמו כן כל כמה זמן מחליפים שמן ברקסים?

ןעוד דבר שרציתי לדעת, השנה אני מתכוון להחליף פילטר דלק והשאלה היא האם לקנות פילטר מקורי או חלופי סיני אבל להחליף את הסיני כל שנה או עדיף לקנות מקורי ולהחזיק איתו תקופה?

תודה לעונים ושבת שלום

פורסם

בטיפול יפרקו גלגלים וימדדו חזותית או עם כלי מדידה, את עובי רפידות הבלמים והצלחות בילום ויחליטו אם הגיע הזמן להחליף אותן.

החלף מסנן דלק מקורי בתדירות שנקבעה ע"י היצרן.

פורסם

תודה על התשובה

מה לגבי השמן ברקסים?

ועוד שאלה, האם עדיף לקנות את כל החלקים לבד וללכת למוסך ולשלם על העבודה? האם זה יחסוך לי את הטיפול משמעותית? הסיבה לכך היא שאני מחליף גם את הציריות ואני רוצה לבדוק אם קניית החלקים של הטיפול יוזיל משמעותית את המחיר.

פורסם

ראשית, לא בטוח שהמוסך יסכים לכך, הרי חלק נכבד מהרווח של המוסך זה חלקי החילוף.

שנית, תתכן בעיית אחריות על החלקים והעבודה, במידה של כשל בחלק מסויים שסיפקת, המוסך יטען שהחלק אינו תקין והחנות תטען שההתקנה לא בוצעה כנדרש.

נוזל בלמים מומלץ להחליף אחת לשנתיים או אם מראהו עכור וכהה מאוד, במיכל העודפים.

• תוכן חדש...