Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

רציתי לדעת מה ירידת הערך של מאזדה 3 5 דל' שנת 2006 באחוזים כל שנה , בהשוואה ליפניות אחרות.

ובאיזה שנה האוטו מפסיד הכי פחות (הרכב זמין משנת 2004).

תודה רבה .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

השאלה שלי הייתה מכוונת ישירות למאזדה 3 עם ה-5 דלתות.

דגם ה-5 דלתות נדיר יחסית בליסינג או חברות השכרה, ולכן אין כאלו הרבה בשוק מחברות השכרה או ליסינג.

אם יש מישהו מחברי הפורום שיכול לתת תשובה עניינית אני אשמח.

תודה רבה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

היה ברשותי רכב מזדה 3 שקניתי ב - 2007 (דגם 2008 כן כן עוד היה אפשר אז).

קניתי אותה ב - 143,000 מהחברה עם דיבורית רדיו דיסק MP3 וסנרוף.

ומכרתי אותה לאחר 34 חודשים ב 110,000. (11 אלף ירידת ערך בשנה).

6000 מעל המחירון הרכב היה שמור בצורה קנאית 27000 קילומטר.

אני יכול לומר לך בצורה הפשוטה ביותר עזוב אותך מחירונים למניהם, תמכור את הרכב שלך לפי המחירון שלך ככה אני עובד ותמיד עבדתי. תשמור על הרכב הוא ישמור עליך, תקרע אותו הוא יקרע לך את הכיס.

בהצלחה!

פורסם

קנה מחירון בקיוסק הקרוב לביתך ותשווה אל מול כל רכב שתבחר.

זכור כי בשטח לפעמים המצב שונה ממה שרשום על הנייר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם נתקעת עם סטוק של מאות מכוניות - אתה בבעיה.

אם מדובר במכונית אחת - אין פה מדע מדוייק.

ואם המאזדה שלך תאבד 1000 ש"ח פחות מקורולה מקבילה - אבל בגלל שהצמיגים שלך שחוקים יורידו לך 1000 ש"ח ? או בגלל טסט קרוב למועד המכירה ? או בגלל שריטה בדלת ?

אנחנו לא נביאים. חפש בפורום שמאים או נביאים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...