Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רכשתי אלטו חדשה שאמורה להגיע בתחילת יוני.

בסוזוקי אמרו לי שיש כבר אחלה מערכת שקוראת MP3 וזוג רמקולים פשוט מקדימה

הוא אמר שאפשר להוסיף בתשלום עוד 2-4 רמקולים.

אם למישהו פה כבר יש אלטו והוא התנסה בזה ויוכל להמליץ לי מה לעשות זה מאוד יעזור.

האם לקנות באופן פרטי?אולקנות מהם ושהם יתקינו ולגמור עם זה?

תודה.

פורסם
אם אתה מחפש משהו בסיסי אז תתקין אצלם, ואם אתה מחפש מעבר אל תתקין אצלם.

השאלה אם בסיסי זה סבבה..או שעדיף להוסיף עוד 200 שקל +ולקבל משהו כבר יותר טוב

פורסם

לא להתקין שום דבר אצל היבואן.

מה שמגיע עם האלטו היא מערכת בסיסית, וה"שדרוג" המוצע לך ישאיר אותך עם מערכת בסיסית במחיר מופקע. התקנת מערכת אצל מתקין חיצוני לא פוגעת באחריות.

תן לנו תקציב לרמקולים ונוכל להמליץ לך על רמקולים טובים יותר משהיבואן יתקין (ככל הידוע לי היבואן מתקין רמקולים של פיוניר שהם, איך לומר, :?)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא ממש מבין בזה..

אני לא רוצה מערכת עם סאב וכל זה.. רק איזה 4 רמקולים שישמעו טוב

מאחורה אני לא רוצה לשים..אני יודע שיש מקום ל2 מקולים בצדדים..אני רוצה לשים שם..ואם כדאי להחליף את האלה מקדימה..אז גם..

מאיזה מחירים זה מתחיל?

300?500?1000?

פורסם

בעיקרון סט קומפוננט טוב מתחיל ב 500 ש"ח. מורל פולס\טמפו ואני משער שגם המקסימו החדש נשמעים מעולה ונותנים תמורה מצויינת לכסף.

צריך לבדוק איזה גודל רמקולים יש באלטו, אני מאמין שגוגל יתן תשובה ודאית.

לעוד שאלות אני מציע לך לקרוא את ה FAQ בעמוד הראשי של הפורום, תקבל קצת מושג והבנה ברכיבי המערכת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אפשר להוסיף עוד 2-4 רמקולים בקוטר 6.5" בדלתות.

אתה אומר שכדאי לי ללכת לאוטודיפו או משהו כזה לבדוק שם?

ולהגיד ליבואן שלא יגע?

פורסם

+1 לאיתמר.

תעבור על הדפים של הפורום, כדי שתוכל לקבל רקע קטן על אילו מוצרים / מחירים מדובר פחות או יותר.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אתה מוזמן להעיף פה מבט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=321195&highlight=%D7%90%D7%9C%D7%98%D7%95

אני ברגע שאקבל ת'רכב ***כלומר את הרכב. נא לשמור על שפה תקנית*** הולך על סט קומפוננט של מורל

עם התקנה קיבלתי הצעה על 635 שח כולל מעמ

2 רמקולים יכנסו בדלתות הקדמיות - 6.5

ו2 טויטרים יחליפו את 2 הרמקולים הסטנדרטיים והמאד עלובים שמגיעים עם הרכב.

• תוכן חדש...