Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר צח,

איזה כיף!

בעבר השתמשתי בחומר לפגושים של אוטוגלים ונהניתי מתוצאות מצויינות. אט-אט הפך החומר נדיר יותר ויותר, וכיום לא ניתן כמעט להשיגו בארץ.

החומר מיובא על ידי יעקובי, ובפניה אליהם נמסר לי שניתן להשיגו בת"א, בחנות של יעקובי (אלנבי פינת החשמל), שהיא כמה דקות הליכה מהעבודה, ובתמורה ל 64 שקלים - אזכה למשחת הפלאים!

בקיצור - אם מישהו חיפש את החומר הזה - ת"א זו הכתובת.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

החומר אינו ממלא סדקים. הוא חיצוני בלבד, ומתאים לפגושים, ידיות, חיפויי מראות - ובלבד שהם עשויים בסוג של גומי שחור קשיח. החומר מחדש את הפגוש ומקנה לו מראה חדש ומבריק.

מדובר במוצר יקר יחסית אבל שווה כל שקל.

אני אנסה להמחיש על פגוש של הרכב מתישהו היום אם יהיה לי זמן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

פורסם

הנה כמה תמונות.

שים לב שאפילו לא ניקיתי קודם את החלקים עליהם מרחתי את החומר. מומלץ כמובן להשתמש בו כאשר החלקים המטופלים שטופים ויבשים.

הברק שרואים לא עובר אחרי יום או יומיים אלא נשאר לתקופה ארוכה.

Picture 1158.jpg

Picture 1159.jpg

Picture 1160.jpg

Picture 1162.jpg

Picture 1161.jpg

Picture 1163.jpg

Picture 1166.jpg

Picture 1167.jpg

פורסם

וואו אחי יכול להיות שחסכת לי המון עבודה עכשיו ! אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא יום מתאים כדי לצבוע את הפגושים השחורים שלי ולחדש אותם וכמובן שזה כרוך בהרבה עבודה יחסית . רק מספר שאלות :

1. מה הכמות של המשחה ולכמה היא מספיקה בדיוק ?

2. האם המשחה מתייבשת לחלוטין או שבדומה למשחת נעליים רק נמצאת על הפגוש וברגע שנוגעים בה היא נמרחת ?

פורסם

אני משתמש במוצר דומה של ארמוראול בעיקר בשביל הגנה ולא בשביל חידוש אבל הפתרון של AG נראה בהחלט שווה. אחלה תוצאות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אדיר ! ! :mm_yeah:

אפשר לדעת את השם המלא של המוצר ושם היצרן ?

תמונה בהחלט תעזור.

מקווה להשיג בצפון.

תודה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אני אולי נשמע כמו סוכן של "יעקבי" נשבע לכם שאני לא...

הדבר הזה חוסך את כל הצביעות שצובעים פגושים שחורים (ושמתקלפות אח"כ בשמש, ונראות כמו...לא חשוב).

בקבוקון יחיד מספיק להרבה זמן. זה שד של מוצר - http://www.jacobi.co.il/products/cars-(1)/carCare/CarPlastic/אוטו-גלים-מחדש-פגושים.aspx

עצה שלי, הזמנתם? - תזמינו ישר שניים. אל תסתפקו בבקבוק יחיד.

דברו עם החנות בתל-אביב 03-5606565 על הדבר הזה.

פורסם

החומר הוא לשימוש רק מחוץ לרכב. אני מעתיק מהכיתוב באנגלית:

use bumper care on all exterior plastics and rubber including moulded plastic bumpers, fenders, grills, morror cases, mouldings, wheel arch trims, door handels, vinyl roofs, rubber bumpers, tyre walls, spoilers, mudflaps and matt blacked trim panels, sill and valance panels. avoid contact with glass.

בקיצור - חיצוני כן - פנימי לא.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

ה-ק-פ-צ-ה !!

תמיד רציתי להקפיץ שרשור ישן :-)

אז ככה בעקבות השרשור הזה הלכתי לחנות בתל אביב ורכשתי את המוצר (אוטוגלים מחדש פגושים של יעקבי).

המחיר אפילו ירד.

המוצר פשוט מדהים, לא צריך לחשוש מכלום, פשוט לדאוג שיהיה נקי ולמרוח ביד נדיבה, עשיתי היום לרכב שלי, לקנגו, ולמרצדס של אבא.

המוצר במילה אחת, מדהים!

כרגע 2 תמונות, עשיתי את הגריל ואחרי שעתיים שפתחתי את המחסה מנוע ראו את ההבדל בבירור.

אז - מה דעתכם?

IMG_2368.jpg

IMG_2369.jpg

פורסם

מוצרי AUTOGLYM לרכב נמצאים גם בחנות של יעקוביבפתח תקוה.

אכן מוצרים מעולים!!

כנסו לבלוג שלי להמלצות על מוצרים ובכלל על עולם הדיטייליניג:

http://ildetailing.blogspot.com/

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.204404142952164.49034.194413223951256#!/pages/IL-Detailing-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99/194413223951256

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

• תוכן חדש...