Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האיביזה שלי אמורה להגיע בתחילת חודש שישי ורציתי לברר כמה שאלות לגביי הביטוח .

אמרו לי שהביטוח שלה מאוד יקר בגלל שהאוטו נחשב אוטו ספורט ולמי שלא יודע אז האוטו הוא סאט איביזה 1400 מהמבצע .

רציתי לדעת אם מישהו כאן עשה ביטוח נהג חדש לאוטו הזה וכמה עלה לו ?

שמעתי שבין 8 ל10 אלף וזה נראה לי קצת יקר ... האם אלה המחירים בערך ???

תודה רבה לעונים !

פורסם

הרכב שלך הוא לא אוטו ספורט, אתה יכול להרגע.

הביטוח נקבע בד"כ לפי מחיר האוטו, נפח המנוע, סוג האוטו, גיל הנהג, תביעות קודמות וכו'.

בכל מקרה המחיר שציינת נראה ממש יקר לאוטו הזה.

פורסם
הרכב שלך הוא לא אוטו ספורט, אתה יכול להרגע.

הביטוח נקבע בד"כ לפי מחיר האוטו, נפח המנוע, סוג האוטו, גיל הנהג, תביעות קודמות וכו'.

בכל מקרה המחיר שציינת נראה ממש יקר לאוטו הזה.

כן אני יודע שהוא לא אוטו ספורט אבל הבעיה שנראה לי שהחברות ביטוח מחשיבות אותו ככה ...

אני נהג חדש ועכשיו התקשרו אליי מעוד חברת ביטוח והציעו 16000 !!!

נראה לי מוגזם יותר מדיי על אוטו ששווה 92 אלף ש"ח

מישהו יכול לעזור ואולי עשה ביטוח לאוטו הזה עם נהג חדש ויודע כמה אמור לעלות ???

פורסם

אם לא ניסית , אולי תנסה לקבל הצעה דרך חברת הביטוח אלייד סוכניות ביטוח בע"מ. מקבוצת צ'מפיון מוטורס. רח' ראול ולנברג 22א, רמת החייל, תל אביב ת.ד. 677 טלפון: 03-5779491 פקס: 03-5779469 .

הם שייכים לצ'מפיון , יבואן סיאט , ובטח יודעים שזה לא רכב ספורט.

אני קיבלתי מהם לאותו דגם מחיר סביר מאוד (אבל אני נהג וותיק....)

פורסם
כן אני יודע שהוא לא אוטו ספורט אבל הבעיה שנראה לי שהחברות ביטוח מחשיבות אותו ככה ...

אני נהג חדש ועכשיו התקשרו אליי מעוד חברת ביטוח והציעו 16000 !!!

נראה לי מוגזם יותר מדיי על אוטו ששווה 92 אלף ש"ח

מישהו יכול לעזור ואולי עשה ביטוח לאוטו הזה עם נהג חדש ויודע כמה אמור לעלות ???

יכול להיות שקנית את האיביזה תת דגם ספורט? כי שמעתי כבר על כמה שניסו לבטח את הדגם "ספורט" של איביזה ונתקלו בבעיות עם החברת ביטוח. שהקשר היחידי בינו לבין ספורט זה שזה יכול להסיע אותך לבלומפילד :|

פורסם

תודה לכולם .

אחרי בירורים והמתנה של יומיים מהחברה שאבא שלי מבטח בה4 מכוניות קיבלנו את ההצעת מחיר הכי זולה של 6500 ש"ח .

:)

פורסם
יכול להיות שקנית את האיביזה תת דגם ספורט? כי שמעתי כבר על כמה שניסו לבטח את הדגם "ספורט" של איביזה ונתקלו בבעיות עם החברת ביטוח. שהקשר היחידי בינו לבין ספורט זה שזה יכול להסיע אותך לבלומפילד :|

זה רמת אבזור "ספורט", אני מניח שהוא קנה מהמבצע.

Auto Emoción

פורסם
תודה לכולם .

אחרי בירורים והמתנה של יומיים מהחברה שאבא שלי מבטח בה4 מכוניות קיבלנו את ההצעת מחיר הכי זולה של 6500 ש"ח .

עריכה: מחיר בסדר גמור לנהג חדש, תתחדש, אבל כדאי לבדוק עוד הצעות מחיר.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
תודה לכולם .

:)

אני עכשיו קניתי את אותו אוטו רק נפח מנוע 1600 אתה יכול להגיד לי איפה ביטחת אני רוצה לברר כמה הם ייקחו לי אם כן תשאיר לי מספר טלפון של החברה בתודה מראש!

• תוכן חדש...