Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון עכשיו לקנות רכב. את הרכב הראשון שלי.

אני מחפש רכב שיהיה אמין וזול לאחזקה.

גם לא שותה דלק כמו מטורף.

האמינות זה החלק הכי חשוב בשבילי.

צורה גודל צבע וכל השטויות האלה לא ממש משעמותיות בשבילי.

גם אם זה אוטומט או ידני לא משנה לי..

עדיפות לאוטומט (יותר נוח..)

אבל ידני לא מפריע לי אני נוהג על ידני עכשיו (רכב של ההורים)

התקציב שלי הוא 20K אם חריגה ל25K אם ממש אין לי משהו נורמלי בתקציב.

עדיף שנתון גבוהה.

הנסיעות שלי הם אשדוד אשקלון פעם בשבוע..

והרוב בתוך העיר

אפילו רכבים שיותר זולים מהתקציב שלי זה בסדר לא חייב לנצל את הכל חחח

ועוד שאלה.

כמה עולה בדיקה במוסך לרכב?

פורסם

בדיקה עולה בסביבות 500 ש''ח

התקציב כולל יישורי קו וביטוחים?

אמינות זה עניין יחסי ,אתה יכול לקנות 306 שנת 95 ב6000 ש''ח שטופלה תמיד בזמן ונשמרה כמו שצריך או לקנות אותו רכב משנתון מתקדם שתצטרך להשקיע בו חצי מהמשכורת בגלל אחזקה לקויה, בסוף זה תלוי ברכב שתבחר , לראות מה הוא עבר בחיים שלו , אבל בכללי בסכום הזה אתה תוכל לרכוש פונטו חסכונית עם גיר אוטומט ומנוע נמרץ בדגם הelx וגם להנות מרכב בעל מראה צעיר ויפה עם אחזקה זולה ,הן מבחינת ביטוח והן מבחינת טיפולים, אך לרכב הזה מומלץ לבדוק בעיקר עם עבר שיפוץ הגה חשמלי כי זוהי הבעיה היחידה שאפשר אולי אם בכלל לכנות ''מחלת''.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם מה שאתה מחפש זה רכב אוטומטי וחסכוני, ולא מעניינות אותך זוטות כמו בטיחות, נוחות נסיעה או ביצועים - חפש שרייד או סוויפט. מכוניות שהם מאוד פשוטות מבחינה מכנית וחשמלית ולכן פוטנציאל התקלות שלהן קטן יותר משל הפונטו.

אבל תכין את עצמך להוצאות נוספות מעבר לעלות הרכישה - ביטוח, יישור קו, תיקונים שבטוח יגיעו בזמן השימוש ברכב ועוד. אם אין לך הכנסה חודשית קבועה לצורך אחזקת הרכב, שמור עוד כסף בצד לתחזוקה שוטפת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי לך על הונדה סיוויק 97-98,אוטומט, עולה בערך 20000 שח, תנסה למצוא עד 180000 ק"מ

רכב מצוין, אמין מאוד וגם חסכוני

אפשר גם מאזדה 626 דגם 97 אמין מאוד. פחות חסכוני. (עושה 1 ל-9 ממוצע, 1 ל-12 בינעירוני בנסיעה רגועה)

• תוכן חדש...