Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. בעברי הייתה לי גישה לוינץ' בשביל להשתיל ולהוציא מנועים מרכבים, אך כרגע אין לי את הגישה הזו.

אני זקוק למספר רעיונות יצירתיים איך להשתיל מנוע אל תוך רכב. אשמח לקבל כמה, אפילו מהמשוגעים יותר.

תודה, JEP.

פורסם

אני מציע לך לקנות מנוף גלגלת כמו בתמונה .לעמוד תחת מוט ברזל ישר וחזק להשחיל חבל סנפלינג ולהרים בעזרת כפפות עבות

20058515420312207553_pulley___lever_hoist__concrete_test_cube_medel.jpg

פורסם
אני מציע לך לקנות מנוף גלגלת כמו בתמונה .לעמוד תחת מוט ברזל ישר וחזק להשחיל חבל סנפלינג ולהרים בעזרת כפפות עבות

בטל את הקטע אם הכפפות .את הקצה של החבל אתה קושר לוו הגרירה האחורי של האוטו. מישהו נוסע לאט עם האוטו ואתה מכוון את המנוע

פורסם

עץ ופלאשנצוק , מנסיון זה עובד יופי :wink:

11447610919808.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אתה יכול לפרק את הקורות הרוחביות/גשר/וכיו"ב עד שהכל מקדימה פתוח ולהוציא ולהכניס את המנוע על ג'ק עגלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...