Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי תקציב מוגבל מאוד - עד כ-8000 ש"ח (עדיף שיהיה 7000), ואני רוצה לקנות רכב שישמש בעיקר לסופי שבוע (נסיעה מחוץ לעיר פעם בשבוע-שבועיים). אין לי דרישות חוץ מזה...

נראה לכם שניתן לקנות אוטו סביר במחיר כזה? מכירים דגמים שכדאי לחפש?

הסתכלתי ביד-2 ויש המון מכוניות עם מחירים שמתחילים ב-3000 ש"ח. מה ההבדל בין אוטו כזה לאחד שעולה 10000 ש"ח?

תודה רבה

פורסם

ההבדל הוא במצב הרכב, המחירון, והנתונים שלו הספיצפיים (יד, קילומטרז וכו') וכמובן איבזור ובטיחות וכו.

ושנת הייצור.

אבל בכל זאת, אין לך כיוון?

ידני או אוטומט?

רכב משפחתי\סטיישן\סופר מיני?

נוסע לבד בדרך כלל?

אתה מוכן להתפשר על רכבים שאין בהם כריות אויר\abs?

מחפש רכב חסכוניבדלק או שלא משנה?

מצד אחד אפשר להציע לך רכב מנוע 800 שנת 89 ידני ומצד שני שברולט סטיישן מנוע 4000 אוטומט, התשובות שלך יספקו לי ולחברי הפורום "לתפור" לך רכב למידותיך.

פורסם

ההבדל הוא 7000 ש"ח...

יש הרבה מציאות בחוץ,תכנס לאתר יד 2 תפעיל "חיפוש מתקדם",תכניס נתונים ותתפלא לגלות מה אפשר לקנות גם ב 5000 ש"ח. רוצה כיוון? פורד אסקורט אריקה,תשאר עם עודף בכיס.

Gn'f'R

פורסם

תודה על התגובות.

למי ששאל - אני מעדיף שהרכב יהיה חסכוני וקטן (וידני).

כמה אתם חושבים ששנת היצור של האוטו חשובה?

אנשים המליצו על סובארו ג'סטי, אבל כאלה יש רק עד שנת 94 או משהו כזה. לעומת זאת בתקציב שלי אפשר לקנות פורד פיאסטה או פיאט פונטו משנת 97 או 98.

זה משנה בכלל כשהמכונית גם ככה ישנה?

פורסם

סובארו ג'אסטי, פיאט אונו, סוזוקי סויפט, דייהטסו שרייד...

תקנה את הרכב שתמצא במצב הכי טוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...