Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל תלוי אם אתה רוצה ללכת יותר עם החיסכון או עם הרגש וההנאה...

אם אתה רוצה ללכת לכיוון החיסכון הייתי אומר לך ללכת לקנות אלטו אוטמטית ב70K ולדעתי זה צעד כלכלי הכי חכם, אבל אתה מקבל רכב שהוא לא הכי חזק...

ומצד שני אתה יכול גם ללכת לכיוון הגנדה פונטו EVO, לראות איך היא, למרות שהיא באיזור ה100K...

אם היית אומר שאתה רוצה ללכת הרגש הייתי ממליץ לך ללכת לכיוון רכב שהוא שנה שנתיים על הכביש והוא יותר חזק, ולשלם קצת יותר מ100K...

ללכת לכיוון ה110K אולי קצת יותר...

השאלה מה בידיוק אתה רוצה...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם
הכל תלוי אם אתה רוצה ללכת יותר עם החיסכון או עם הרגש וההנאה...

כעקרון אני רוצה ללכת יותר עם החיסכון, אך יחד עם זאת שהנסיעה תהיה נוחה ובטוחה.

יש לציין שאני לא בן אדם שאוהב לנהוג, למען האמת אני אפילו שונא לנהוג (אבל לא יכול להרשות לעצמי נהג פרטי :lol: ). מונחים כמו "להרגיש את הכביש" וכו' לא מדברים אלי.

חשבתי גם על האלטו שמוצעת בכ-70K, אבל הפחד שלי לגביה הוא שהיא תהיה בעייתית אפילו בנסיעות על איילון וכביש 5. יש לציין כי בנסיעת המבחן היה לי נחמד להסתובב איתה בעיר, אך גם הבטיחות מרתיעה אותי.

את הסוויפט אני רואה המון על הכביש, וכל מי שיש לו אותה מרוצה. זה נראה לי כמו סוס מנצח, אמנם ישן - אבל אמין, עובד ועם שוק טוב למכירה אח"כ. לא?

לגבי הפולו - ראיתי שבאוטו דיל מוכרים פולו חדשה 1.4 DSG יד ראשונה עם 0 ק"מ. לא כתוב מחיר, והם סגורים כעת כדי לברר. זה משהו ששווה לבדוק או שעדיף את הסוויפט על ה-1.4 DSG?

תודה ענקית לכל המייעצים :)

פורסם

הסוויפט תהיה זריזה יותר מהפולו 1.4, אבל הפולו מרגישה מקטגוריה גבוהה יותר. הפולו יותר איכותית, יותר נוחה, יותר מרווחת, יש לה תא מטען גדול יחסית והיא פשוט מרגישה "יותר אוטו".

תעשה נסיעת מבחן על הפולו 1.4, 1.2 TSI והסוויפט ותחליט מה אתה מעדיף. ההבדלים מאוד ברורים שם.

emotion of motion

פורסם

אני לא יודע לגבי צריכת דלק או אמינות, אבל ראיתי פיאט פונטו אדומה , אני חושב 2009 ,נראית דיי מדהים יחסית למחיר .

היו לה ידיות כסופות ומגנזיום בעל צלעות דקות שמאוד מוסיף.

פורסם
כעקרון אני רוצה ללכת יותר עם החיסכון, אך יחד עם זאת שהנסיעה תהיה נוחה ובטוחה.

יש לציין שאני לא בן אדם שאוהב לנהוג, למען האמת אני אפילו שונא לנהוג (אבל לא יכול להרשות לעצמי נהג פרטי :lol: ). מונחים כמו "להרגיש את הכביש" וכו' לא מדברים אלי.

חשבתי גם על האלטו שמוצעת בכ-70K, אבל הפחד שלי לגביה הוא שהיא תהיה בעייתית אפילו בנסיעות על איילון וכביש 5. יש לציין כי בנסיעת המבחן היה לי נחמד להסתובב איתה בעיר, אך גם הבטיחות מרתיעה אותי.

את הסוויפט אני רואה המון על הכביש, וכל מי שיש לו אותה מרוצה. זה נראה לי כמו סוס מנצח, אמנם ישן - אבל אמין, עובד ועם שוק טוב למכירה אח"כ. לא?

לגבי הפולו - ראיתי שבאוטו דיל מוכרים פולו חדשה 1.4 DSG יד ראשונה עם 0 ק"מ. לא כתוב מחיר, והם סגורים כעת כדי לברר. זה משהו ששווה לבדוק או שעדיף את הסוויפט על ה-1.4 DSG?

תודה ענקית לכל המייעצים :)

אז אם היה לך נחמד, ואתה לא מאלה שחשוב להם הרכב, ויותר חשוב להם החיסכון והיה לך נחמד, אז קח אותה ותחסוך לך את שאר ההוצאות...

הכי טוב...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

מה אתה חושב פעמיים?

לך על הפולו TSI או על ה-1.4 אם לא חשובים לך ביצועים.

הסויפט בעיקרון אחלה אוטו אבל הוא קמצן באבזור - הפלסטיקים זולים ואפילו חלונות חשמל אחוריים אין (מה נסגר??).

הפולו ממש איכותי מבפנים - חבל שהיבואן מחפש רק לעשות כסף והוא לא מוזיל מחירים או משדרג אבזור אבל זה מה יש במדינה שלנו - יבואני רכב גנבים.

אז לדעתי לך על הפולו .. במיוחד ה-TSI . מהיר ומגניב.

תגיד רק איזה צבע הזמנת בסוף :)

פורסם

האמת שנכון לעכשיו - יש מראות חשמליות אבל אין חלונות חשמל מאחור.

הקיצר - רכב שנת 2000 יותר מאובזר מזה.

• תוכן חדש...