Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להשקיע באוטו ללא ביטוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן חברים ! ,

ברשותי פולו 97 , 1.4 אוט'

המערכת הקיימת היא kenwood

רמקולים על מגש 6X9 גם kenwood

על הרכב אין ביטוח מקיף . ואני ממש רוצה לשדרג במגבר + סאב 12 אינץ 300 RMS

יש לי 2 שאלות:

א.מה עושים בנוגע לביטוח ? , האם גניבת ציוד ממכוניות זה דבר נפוץ?

ב.מה אני עושה בקשר לרמקולים מקדימה בשביל סראונד , 4 אינץ' , מה הם כבר יכולים להפיק ? קומפוננט?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביטוח מקיף אינו כולל רכיבי אודיו

כדי לבטח רכיבי אודיו אתה צריך לעשות ביטוח בניפרד שעלותו בין 8-15 % מערך הסכום המבוטח

שברוב החברות מוגבל עד ל -5000 שח,רצוי בנוסף לעשות ביטוח שמשות שעלותו יחסית זניחה,רוב הפריצות לרכב

מסתיימות בדרך כלל בשמשה שבורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאכלס אם אין לך איזה ציוד היי אנד לא שווה לעשות את הביטוח ובטח שלא בגלל סאב ומגבר ברמת כניסה

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וגם אם תעשה ביטוח למערכת ותשלם 10 אחוז מערך המערכת בשנה, במידה וחס וחלילה יפרצו לרכב ויגנבו משהו, תצטרך לשלם השתתפות עצמית די מכובדת על אותו רכיב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מבוטח אז לא יגנבו לך את הרכב כן? גנב מגיע לאוטו ורואה שהוא נעול אז הוא אומר לעצמו "אה האוטו נעול אני לא אפרוץ"

"מה נעול ? טוב אני ילך להשלים בגרות "

מתוך המופע של שחר חסון :)

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצה שלי תתקין עזעקת ביפר ואז מגברים אני לא מקיר הרבה אנשים שאחריי התקנת מערכת רצו לבתח מערכת. הביפר זה הביתוח המקיף שלך

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...