Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alex's Fiat Coupe By Arik Kuperman

Psycho-Knight
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה מאוד,

שים לב שבתמונה ה-4

יש קצת צהוב בסמל [למרות שהכל בגוונים של אפור].

אם זאת הכוונה ,יפה מאוד ,ולדעתי האישית מאוד היה יכול להיות אפקט יפה בצילום של הרכב על רקע הסביבה מאחור ,כשהרכב עצמו בצבע וכל שאר הרקע באפור. [תמונה 10].

כל הכבוד ,יפה מאוד.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
יפה מאוד,

שים לב שבתמונה ה-4

יש קצת צהוב בסמל [למרות שהכל בגוונים של אפור].

אם זאת הכוונה ,יפה מאוד ,ולדעתי האישית מאוד היה יכול להיות אפקט יפה בצילום של הרכב על רקע הסביבה מאחור ,כשהרכב עצמו בצבע וכל שאר הרקע באפור. [תמונה 10].

כל הכבוד ,יפה מאוד.

זה שיש צהוב אני יודע, זאת הייתה הכוונה, צהוב עדין כזה.

לגבי תמונה 10 אני ינסה, פשוט סתם לא רציתי לעשות יותר מידי תמונות שערוכות באותה צורה ניסיתי לגוון קצת (עדיין מנסה), אבל אני אבדוק איך זה ניראה, תודה על העצה.

ותודה לשאר האנשים על התגובות הטובות.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם
תמונות נהדרות! והרכב עצמו פשוט הורס! :mm_tongue

אהבתי במיוחד את התמונה של פנים הרכב כשכל הרקע מטושטש.

כל הכבוד!

האפקט הזה נקרא "פוקוס רך". בקורס האחרון במבוא לקולנוע באונ' הפתוחה החכמתי בנושא זוויות צילום.:)

Twincharger Stratified Injection

פורסם
האפקט הזה נקרא "פוקוס רך". בקורס האחרון במבוא לקולנוע באונ' הפתוחה החכמתי בנושא זוויות צילום.:)

זה אפקט שמדמה עומק שדה מאד קטן שמושג בד"כ עם עדשות ממש צרות.

כדי לתפוס את כל פנים הרכב יש צורך בעדשה רחבה וכך עומק השדה ממש גדול כך שכמעט ואין חלקים לא בפוקוס.

בגלל זה האפקט הזה כל כך תופס את העין, למרות שהתמונה צולמה בעדשה רחבה יחסית, נוצר רושם שזו עדשה צרה.

• תוכן חדש...