Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רועי,

יום אחד התקלקלה לי הדיבורית, מכאן לשם, עד שקבעתי טור להתקנה של חדשה עברו 3 שבועות.

יומיים לפני ההתקנה אני מקבל את החשבון הקבוע ומגלה לתדהמתי שהחשבון הוא על 350 ש"ח במקום 650 כרגיל :shock:

באותו רגע ביטלתי את ההתקנה ומאז כבר5 שנתיים אני חוסך 300 ש"ח לחודש (לא חוסך בקטע של "לא מבזבז" אלא אשכרה הפניתי את ה 300 ש"ח בחודש לקרן השתלמות) :-D

אני לא ביל קלינטון ולא הנרי קיסינג'ר , הנסיעות שלי הן מקסימום 45 דקות ועוד לא קרה שחרב העולם מזה שלא הייתי זמין 45 דקות.

אם אתה לא נוהג מרבית היום, לדעתי האישית ועצתי האישית, תוותר על ה"תענוג".

אצלי זה בדיוק הפוך. אני זמין במשרד ובבית בטלפון קוי והנייד נמצא בשימוש בעיקר בנהיגה (וגם אז בעיקר לשיחות נכנסות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסמארט שלי התקנתי את זו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472530

דיבורית מעולה, המחיר לא כל כך נורא, יש אפשרות להכניס ספר טלפונים, מראה לך שמות (באותיות עברית גם) של המתקשרים, מתחבר במהירות לבלוטוס ולמערכת ברכב, מפסיק את המוזיקה כאשר יש טלפון, אפשרות מענה מהיר מהכפתורים, שומעים מעולה, מיקרופון פצצה.

קיצור מומלץ בחום!!

גם סבא שלי מרוצה מאוד ממנה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

TRONCHO - מה הכוונה שמיעה טובה בשני הצדדים?

אני ארשה לעצמי לענות במקומו, בין היתר כי גם אני משתמש ב-T305:

הכוונה שאתה שומע את הצד השני טוב, והצד השני שומע אותך טוב.

בגדול אני מסכים עם איתן בקשר לחוו"ד על המכשיר.

אכן, יש קצת מתכתיות בצליל הנשמע, אבל אם אתה לא מתכנן לשמוע את ההופעה של מטאליקה והפילהרמונית דרך הדיבורית, היא תעשה את העבודה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מבחינתי כל מה שקשור לדיבוריות BT יש רק 2 חברות.

PARROT ו BURY

היו לי בפארוט את ה 3200 ואת ה3100

שניהם מעולות ושימושיות.

3200 אפשר לקנות באיביי מחברה בארץ הקודש ...

http://cgi.ebay.com/Parrot-CK3200-LS-COLOR-Bluetooth-Car-Kit-Free-Gift-/300426164848?cmd=ViewItem&pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item45f2cb7a70

גם את ה3100

http://cgi.ebay.com/Parrot-CK3100-LCD-Bluetooth-Handsfree-Car-Kit-/300426167067?cmd=ViewItem&pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item45f2cb831b

שים לב שהמוכר מתל אביב

תכתוב לו בפרטי שישלח לך את הטלפון ובצעו את העסקה מחוץ לכותלי איביי

היום יש לי בדאבל דין דיבורית, אבל מאוד נהנתי מהשימוש בהם

תומכות עברית באופן מלא, ויש תמיד עדכוני תוכנה ותיקוני באגים באתר של פארוט

פורסם
אכן הרבה מעבר למה שחשבתי להוציא.

אייל - דיבורית קבועה לא ממש תעזור לי מכיוון שאני נוהג בשלוש מכוניות שונות.

TRONCHO - מה הכוונה שמיעה טובה בשני הצדדים?

שגם אני שומע היטב את מי שאני מדבר איתו וגם הוא שומע אותי, משמעות הדבר שגם המיקרופון וגם הרמקול באיכות טובה.

פורסם

רועי, אני חושב שעבור הצרכים שלך (לא מרבה לדבר, מספר מכוניות) הפתרון המתאים ביותר הוא ספיקר BT (כמו ה- T305).

יש לכמה חברות מובילות ספיקרים כאלו והם פשוט מולבשים על סוכך השמש וזהו.

קל מאוד להעביר מרכב לרכב וטעינה צריך פעם בשבוע.

חשוב לבחור במוצר של חברה מובילה עם ביקורות טובות כי אחרת יש ניתוקים או שעוצמת הרמקול לא מספיקה לנסיעה מחוץ לעיר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפי דעתי הדיבריות עם הסוללות זה לא שווה כי חצי מהזמן זה לא יעבוד.

לאבא שלי יש דיבורית שהוא קנה לפני איזה שנתיים מאיביי, מתחבר ישירות למצית בלי שום התקנה (רמקול מובנה), ויש רק את המיקרופון שצריך לדחוף במקום מתאים. יש לה גם מסך אבל הוא לא עובד עם עברית

זה עובד מצויין ושומעים טוב ב2 הכיוונים. בלי שום התקנה ובעיות מיוחדות.

עכשיו מצאתי את זאת

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11115

כתוב שאפילו לא חובה לחבר את המיקרופון

אם זה עובד כמו מה שיש לאבא שלי אז זה מושלם

מכניסים למצית וישר זה עובד.. בלי שום התעסקות ובלי משדרי FM שצריך לכוון כמו שיש לחלק מהדיבוריות מהסוג הזה, כי יש רמקול מובנה.

ואין צורך לדאוג לעברית כי אין מסך :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
רועי, אני חושב שעבור הצרכים שלך (לא מרבה לדבר, מספר מכוניות) הפתרון המתאים ביותר הוא ספיקר BT (כמו ה- T305).

יש לכמה חברות מובילות ספיקרים כאלו והם פשוט מולבשים על סוכך השמש וזהו.

קל מאוד להעביר מרכב לרכב וטעינה צריך פעם בשבוע.

חשוב לבחור במוצר של חברה מובילה עם ביקורות טובות כי אחרת יש ניתוקים או שעוצמת הרמקול לא מספיקה לנסיעה מחוץ לעיר.

לא לא לא לא לא לא לא להתרחק מהחרא הזה שנקרא דיבוריות ניידות, זה חרא טהור - מניסיון!!

פעם עבד, פעם לא עבד, היה לי דבר כזה שנראה טוב, כשאתה מדבר בטלפון הוא באמת חזק ואיכותי למרות שלפעמים צריך להרים קצת את הכל.

בשלב מסויים הוא התחרפן, לאט לאט הקפיץ שלו השתחרר (כדי לפתוח אותו צריך לשלוף את המסך, וכל פעם שהייתי סוגר את הדלת, מתרחק 2מ טר מהאוטו פתאום אני קולט הפלאפון התחבר לי והבלוטוס נפתח מהתריקה של הדלת), המיקרופון שלו ניהיה חלש, והכי גרוע - השאיר לי סימנים של הברזל עם המגנט על הדש בורד.

עלה לי לא מעט כסף (כ500 שקל) ואני מרגיש שטחנו אותי אחושרמוטה, למזלי אמא שלי הסכימה לוותר על הבלוטוס שלה בג'טה ולחכות שיגיע אחד חדש לגולף. אז שמתי את הפארוט ואני מרוצה ממנו.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

SmartCoupe - כפי שציינתי קודם אני עובר בין מכוניות (וגם לא רוצה לעשות שום קידוח וקיבוע), כך שדיבורית קבועה לא באה בחשבון.

נראה מהרשמים שלכם שה-T305 זו פשרה סבירה למחיר. אמשיך לפשפש עוד קצת בנושא ואם יהיו לי שאלות אקפיץ את השרשור.

תודה רבה לכל העונים! :-)

פורסם
לא לא לא לא לא לא לא להתרחק מהחרא הזה שנקרא דיבוריות ניידות, זה חרא טהור - מניסיון!!

פעם עבד, פעם לא עבד, היה לי דבר כזה שנראה טוב, כשאתה מדבר בטלפון הוא באמת חזק ואיכותי למרות שלפעמים צריך להרים קצת את הכל.

בשלב מסויים הוא התחרפן, לאט לאט הקפיץ שלו השתחרר (כדי לפתוח אותו צריך לשלוף את המסך, וכל פעם שהייתי סוגר את הדלת, מתרחק 2מ טר מהאוטו פתאום אני קולט הפלאפון התחבר לי והבלוטוס נפתח מהתריקה של הדלת), המיקרופון שלו ניהיה חלש, והכי גרוע - השאיר לי סימנים של הברזל עם המגנט על הדש בורד.

עלה לי לא מעט כסף (כ500 שקל) ואני מרגיש שטחנו אותי אחושרמוטה, למזלי אמא שלי הסכימה לוותר על הבלוטוס שלה בג'טה ולחכות שיגיע אחד חדש לגולף. אז שמתי את הפארוט ואני מרוצה ממנו.

בטח שטחנו אותך, נשמע ששילמת 500 ש"ח על מוצר מאיכות ירודה.

אני מדבר על הקונספט של הדיבורית שמתאים לפותח השרשור ולא על מוצר ספציפי.

לי יש ספיקר כזה שעלה 160 ש"ח והוא עושה את העבודה בנסיעה נורמלית, ב- 140 קמ"ש הוא כבר לא יעיל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לי יש בטווינגו T605. סה"כ שומעים אותי בסדר (אני תמיד שומע את הצד השני בצורה טובה). במהירויות גבוהות צריך קצת להגביר את הקול, אבל לא חושב שבצורה מטרידה.

אתה מחפש דיבורית שונה, אבל אולי יש פרמטרים שאפשר להשוות בינהם עם המידע הנ"ל.

פורסם
לא יעיל בגלל עוצמת הרמקול? זו נקודה חשובה, המכוניות שלי לא בדיוק נמנות על הזן השקט, אפילו בשיוט רגוע.

זה המוצר שיש לי..זול ובסיסי והייתי ממליץ להשקיע עוד 100-200 ש"ח עבור מוצר איכותי מחברה מוכרת יותר.

אם הייתי מחפש ספיקר BT חדש היום הייתי מתמקד באלו:

• תוכן חדש...