Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

מחר ב"ה אני הולך לבדוק שרייד משנת 99 ידנית שעשתה 180K.

היא הייתה שייכת בעבר לחברה. עכשיו מה זה אומר פרט לירידת ערך, איפה אני רואה את זה - רשום ברשיון רכב?

שנית- על מה כדאי לשים עין במיוחד ברכב - שימוש בנוזל קירור? חשוב במנוע שלה? לבדוק שמן?

והאם ישנה סיבה לחתום על זכרון דברים לפני גיבוש הדעה בהתאם לבדיקה בקומפיוטסט?

תודה על העזרה

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

תמיד כדאי לחתום על זכרון דברים לפני הבדיקה, אבל כזה שישמור עליך. כדי שאם תגלה בבדיקה שהרכב עבר תאונה קשה והבעלים הסתיר את זה – שלא תשלם על הבדיקה אלא המוכר ישלם. הרי אם היית יודע את זה מראש – בכלל לא היית בודק...

לגבי מצב הרכב – בגדול הבדיקה אמורה לגלות את רוב הדברים החשובים. מה מצב המנוע וכו'. נוזל קירור / שמן / מים – כל אלה ניתן להחליף וזה תלוי במוסך.

לגבי הרישום כרכב חברה – בהחלט משפיע. כמו שאתה תוריד 20% מהמחירון, כך גם כשתמכור יורידו לך (במשרד הרישוי ניתן לראות בעלויות קודמות, אז אי אפשר "להסתיר" את זה).

"דרוש חבר מוסכניק...":lol:

פורסם

ז"א שמצלצלים למשרד הרישוי כשקונים רכב משומש לדעת בעלויות?

אני יודע שבעלות מחליפים בדואר ולא עוברים במשרד הרישוי. ככה שאם אומרים שהרכב בבעלות פרטית תמיד

ואני לא בודק במשרד הרישוי אז אני מפסיד?

peugeot 206 xs 1.6 '99

• תוכן חדש...